L’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya presenta les jornades de formació musical LA CRIDA

L'OMAC va publicar el passat 25 de març 'Trencadís', el seu debut discogràfic: un llibre-CD de 48 pàgines i 13 composicions on els més de 30 intèrprets de la formació musiquen sota la direcció de Dani López i amb la veu de l’Anna Ferrer

L’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya la formen joves intèrprets punters de diferents gèneres musicals com el tradicional, el jazz o la clàssica i provinents d’arreu dels Països Catalans. L’OMAC és una formació instrumental única que innova des de la tradició i que produeix els seus propis concerts i audicions, servint de plataforma als compositors emergents i d’altaveu per a la cultura popular. L’OMAC acaba de publicar el seu debut discogràfic, el llibre-CD ‘Trencadís’ (Propaganda pel fet! 2022), que es va presentar en directe al Palau de la Música de Barcelona el passat diumenge 27 de març.

Amb el nou disc i l’espectacle encara ben calents, l’OMAC presenta en societat LA CRIDA, unes jornades de formació internacional en música i cultura tradicional dels Països Catalans adreçada a músics joves de clàssica, moderna, popular, jazz i tradicional que tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 d'abril a Les Llosses (Ripollès).


INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 8 D’ABRIL, AQUÍ
Edat: de 16 a 22 anys.
Lloc: Masia Portavella, Les Llosses (Ripollès)
Règim: pensió completa.
Preu: 240 €
Requisits: Grau mitjà o equivalent de música clàssica, moderna o tradicional.
Més informació, aquí


ESCOLTAR 'TRENCADÍS'


Segueix l'OMAC

Segueix a l'OMAC a INSTAGRAM, a FACEBOOK, a TWITTER, al canal de YOUTUBE i a WEB