Viaipi remixa “Buena Mandanga” del Hermano L amb Ricky Hombre Libre

Aquesta cançó va ser una de les peces més celebrades dels 10 talls ‘Trunkadelic’, el darrer disc de rap infestat de R&B, soul, funk i blues del veterà MC mallorquí

Fes-te amb la teva còpia d’aquest àlbum magistral en edició limitada de vinil de 12” i en CD digipack, a la nostra botiga online!


Escoltar HERMANO L

           

El Hermano L presentava el passat hivern el seu nou treball en solitari 'Trunkadelic'. El veterà MC mallorquí, membre fundador dels seminals La Puta Opepé i un dels cantants de rap en castellà més carismàtics del panorama, tornava als seus orígens rapers amb aquest disc i ho feia produint beats infestats de R&B, soul, funk i blues originals que van donar lloc als hits del hip hop americà dels anys daurats del gènere als 90s. Una de les peces més celebrades de l'àlbum ha estat "Buena mandanga", amb la col·laboració del raper Ricky Hombre Libre. Tant, que el passat mes de setembre presentaven el videoclip de la cançó, però és que ara, han fet un pas al capdavant, fins al punt de regalar-nos el seu remix. Una nova versió del tema, que ha estat obra de Viaipi.

A més a més, us recordem que us podeu fer amb la vostra còpia d'aquest àlbum magistral en edició limitada de vinil de 12" i en CD digipack, a la nostra botiga online. Tot sigui per tenir una bona mandanga entre les mans!

ESCOLTA "BUENA MANDANGA (VIAIPI VERSION)" A PLATAFORMES


Més info HERMANO L
INSTAGRAM
FACEBOOK
YOUTUBE
SPOTIFY