‘Faré Vacances’, l’homenatge de Feliu Ventura i el Xerramequ a l’Ovidi, divendres a Bellreguard!

L’espectacle d’homenatge a Ovidi Montllor per jamaicanes, ‘Faré Vacances’, continua la seva gira amb nova data al País Valencià!

El concert serà el tret de sortida de l’apartat artístic del cicle ‘Converses de maig’ de Bellreguard, amb idees per cohesionar el país

Acabades les taules redones que divendres van reunir més d’un centenar de persones amb «Idees per a cohesionar el País», les Converses de maig de Bellreguard continuen amb les reflexions artístiques. Este divendres Feliu Ventura i Xerramequ i els Aborígens realitzaren un particular homenatge a Ovidi Montllor amb Faré vacances! (...), un projecte nascut de la trobada artística entre el xativí i els catalans el darrer estiu i que ha estat girant des de la tardor. El concert se celebrarà el 20 de maig a les 20 hores al saló d’actes de la Casa de Cultura de Bellreguard i les entrades, a preus populars, estan a la venda en la Biblioteca, com també les del curtmetratge del 28 de maig L’Ovidi, el making of de la pel•lícula que mai es va fer amb Eduard Fernàndez. En Faré vacances: una visita a Ovidi Montllor, Feliu Ventura revisa peces clàssiques de l’artista d’Alcoi i al ritme del reggae d’autor del Xerramequ i els Aborígens, que han estat capaços també d’infestar un bon grapat de cançons mítiques del de Xàtiva per a conformar un repertori únic que suposa una nova mirada sobre l’obra d’Ovidi Montllor, que també està present a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura fins al 31 de maig de la mà d’Antoni Miró.

FELIU VENTURA amb EL XERRAMEQU i els ABORÍGENS
‘FARÉ VACANCES: UNA VISITA A OVIDI MONTLLOR’
Divendres 20 de maig
‘Cicle Converses de maig’
Casa de Cultura · Bellreguard
20h · 5€