Celebrem 27 anys de PPF al MMVV 2023: Lia Kali, Boom Boom Fighters & Cookah P i Marala en directe!

Aquest mes d’octubre celebrem 27 anys de singladura. Són vora 30 anys ja difonent veritablement una altra manera de treballar amb la música com a discogràfica, oficina de management, contractació de directes, gestió de drets i tantes altres coses. Més enllà del “fes-t’ho tu mateix”, volem fer-ne 30 fidels al principi de fer-ho junts i juntes! A l’edició d’enguany del MMVV hi serem tots els dies a l’àrea PRO i aquestes són tres cites d’artistes de la casa que no us podeu perdre en directe:

LIA KALI. Dijous 14 de setembre. 22:30H. Plaça dels Màrtirs.La veu més sol·licitada del panorama presenta el seu aclamat disc debut ‘Contra Todo Pronóstico’. Vine a veure el directe que està en boca de tothom. Qualsevol etiqueta li queda curta!

BOOM BOOM FIGHTERS & COOKAH P. Dijous 14 de setembre. 24:30H. Carpa l'AtlàntidaEls de Mataró-Girona estan posant del revés el panorama del moment amb la seva potent fórmula de música ballable i conscient a base de dancehall, reggae i ragga jamaicà. Boom Boom Fighters serveixen amb exquisida solvència els riddims per a que Cookah P desplegui la seva màgia lírica i encís particular. Et cauran les rimes com calbots!

MARALA. Divendres 15 de setembre. 21:45H. Plaça MajorMarala canta a la mort per desmitificar-la i integrar-la a la vida, i ho fa com les padrines silenciades, ficant-se la mort dins la boca, per a que ningú les pugui fer callar! Marala presenten en directe a l’escenari major del Mercat el seu premiadíssim segon disc ‘Jota de Morir’ (Propaganda pel Fet – 2022).