Ja ha vist la llum 'Hiprofenia / Otra Copa’, el vinil 7” de la rapera Elane

Per celebrar la consecució del seu EP digital ‘Sondeesas’, us presentem un exclusiu vinil 7 polzades amb el hitazo “Hiprofenia” a la cara A i “Otra Copa”, tema inèdit, a la cara B

Des d’aquest divendres 19 de febrer, el vinil 'Hiprofenia / Otra Copa’ d’Elane és ja una realitat: fes-te amb ell a la nostra botiga web, edició limitada i numerada i amb descàrrega WAV dels dos tracks!

Ara, Elane es prepara per començar a treballar en el que serà el seu elapé debut, amb el que assegura que “traurà tot el que tinc dins”


Escoltar ELANE

                 


Pràcticament des de que començara a disparar cançons, Elane s’ha convertit en tot un fenomen de masses i en la jove promesa del rap i el hip hip contemporani i estatal, posant del revés tota l’escena underground. I és que en molt poc temps, acumula xifres i xifres d’escoltes i visualitzacions als seus canals i xarxes socials. Va obrir la veda amb “Hipofrenia”, que suma més d’1.700.000 visualitzacions en menys d’un any. Però és que va continuar amb altres temes com “Perfidia”, “Niente” o “Axinita” junt a Sofía Gabanna, que li trepitgen els talons. Quatre temes directes i punxants, que formen part de l’EP que l’artista ens ha presentat per capítols, ‘#Sondeesas’. Ara, la lleidatana publica el seu vinil 7” 'Hiprofenia / Otra Copa’, que ha vist la llum aquest divendres 19 de febrer. Una edició molt especial i exclusiva que conté dues cançons: el remix de la seva aclamada “Hiprofenia” i la inèdita “Otra Copa”, sols disponible en aquest treball, tal i com ella mateixa ha explicat. “El fet que només estigui al vinil és una mica de tribut a la old school, per una banda, perquè abans no hi havia xarxes ni internet i la música l’havies d’escoltar a un suport físic sí o sí; i per l’altre també és un guiño a la penya que es pilli el vinil, en plan: “això que escolteu va dirigit a vosaltres, que us heu pillat el plàstic!”. Estic molt contenta de poder-lo treure”. Sense dubte, una edició molt especial i limitada, que podeu trobar a la nostra botiga web.

La millor manera de tancar el cercle i d’acomiadar una etapa, “que ha tingut un procés molt llarg perquè hem anat disparant temes sueltos però que n’estic molt contenta i la gent ha anat rebent els temes molt bé”, explica l’Elane.

Respecte al seu futur, l’artista es troba centrada en la creació del que ha de ser el seu primer elapé. “Serà el primer disco i jo vinc des de zero, sabent qui sóc, quina és la meva evolució: fins ara he anat fent, estic aprenent i ara em veig amb cor de liar-me amb un disco llarg, el primer. Em rajaré sencera i trauré tot el que tinc dins: vull que quedi bé, clar! Ja estic en procés i prendrà un temps”, detalla Elane. Això sí, promet deixar caure alguna que altra sorpresa: “A més a més, per acabar de liar-la, ja us avanço que estic preparant a mitges un EP amb una artistassa... i fins aquí puc llegir, ja explicarem més coses d’aquí poc!”.



ELANE
Música i xarxes socials
Instagram | Facebook
Spotify | Youtube | AppleMusic