Menú Achilifunk Sound System
| INICI | ACTUALITAT | CONCERTS | BIO | DISCOGRAFIA | VÍDEO |

Achilifunk Sound System

Txarly Brown (Carles Closa, Barcelona 1967 / il·lustrador, dissenyador, DJ i col·leccionista) es va topar amb la rumba catalana a base de samplejos per les seves produccions electròniques i l'obsessió per l'estil l'ha dut a convertir-se en l'home del renaixement del gènere al segle XXI. President de FORCAT (Foment de la Rumba Catalana), director artístic de Rumba Club Barcelona, impulsor de projectes discogràfics i productor artístic, conductor del programa rumbero Achilifunk Radio Show a Radio Gladys Palmera;

Brown és gurú. Referència ineludible al genère i creador incansable de camins propis, Txarly Brown ha parit un concepte únic, el GIPSY SOUL, després d'estudiar arqueològica i minuciosament el gènere i fer-nos entendre les connexions de la nostra tradició amb les músiques afroamericanes dels 60 i 70 (soul i funk). Parit el concepte, engegà l'exitosa saga Achilifunk, que en tres discos ha recuperat joies oblidades de la rumba catalana, ha repetit l'experiment al segle XXI i fins i tot ha generat un gran combo anumenat Banda Achilifunk per portar la troballa als escenaris.

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM és la versió reduïda de la seva darrera creació, la Banda Achilifunk. Brown, juntament amb Sam Mosketón, Lalo López i Rambo, formen un quartet de bases electròniques i rumba orgànica especialment pensat per posar del revés qualsevol pista de ball de qualsevol club del món amb categoria, qualsevol revetlla popular amb ganes de ballar. Achilifunk en format big band o amb sound system, l'aposta és clara i guanyadora: entendre d'on venim per saber on anem.

No ens calen invents impostats i imposats de de l'estranger. Tenim lo nostru, funciona arreu i es diu ACHILIFUNK!

ANY DE FUNDACIÓ: 2011
LOCALITAT: Barcelona
ESTIL: rumba del segle XXI

CONTRACTACIÓ
VOLS CONTRACTAR UN CONCERT D'AQUEST ARTISTA?
Contacta amb nosaltres per tenir més infos, condicions i disponibilitats.
Xavier Angulo (+34) 938 787 488 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.