Un any del "Estiu" de ZOO... quanta cosa en tan poc temps!

zooestiu1anyvideoclip

El 18 de juny del 2014 Panxo penjava a youtube el clip de la cançó "Estiu". La resta és història. Fem una mica de memòria de tantes coses en tan poc temps i parlem una mica de futur! Felicitats!!! (...)

zoo1anyestiu1

El col·lectiu de Gandia celebra avui 18 de juny un any exacte de la publicació de la seva primera cançó i hit instantani "Estiu"

Després del boom del clip "Estiu" (amb més de mig milió de reproduccions a youtube) i en tan sols 1 any el grup ha enregistrat el primer elapé, ha fet sold-outs arreu, acumula premis de la crítica i l'escalfor del públic i dedica el 2015 a girar arreu!

ZOO actuen durant l'estiu a un bon grapat de festes i festivals dels Països Catalans, estat espanyol i Occitània... i a la tardor, més novetats!

ZOO es presentaven en societat fa exactament un any amb la publicació a youtube del seu primer clip, la seva primera cançó i hit instantani "Estiu", que hores d'ara ja supera el mig milió de visualitzacions. Bogeria desfermada i un estiu, el de 2014, que Panxo i els seus dedicaren a cuinar 'by public demand' el seu primer elapé titulat 'Tempestes vénen del sud', publicat per Propaganda pel fet! al novembre. L'eixida del disc comptà amb 3 concerts de presentació que penjaren el cartell de sold-out i tingueren rèplica massiva en una quarta actuació multitudinària del grup al Festivern de Tavernes de la Valldigna. L'efecte del primer disc i les primeres presentacions els duren a fer-se amb el premi a l'artista revelació de l'any als Premis Enderrock segons el jurat. A principis del 2015 el grup començava l'any a la carretera, amb una primera tongada de directes intensius que confirmava la tendència: més ciutats, més sales, més sold-outs. Estiu en ple hivern. Apareix el segon clip, "Corbelles", i les repros de "Estiu" no s'aturen. A la primavera, una segona tongada d'actuacions, inaugurant per al projecte escenaris d'alçada com el ViñaRock. I en un tres i no res, som a 18 de juny. 

zoo1anyestiu2

I un any després, aquest serà l'estiu de ZOO. Els de Gandia tenen rodat el show i tot just comencen un estiu que s'allargarà fins l'octubre amb prop d'una trentena de dates arreu dels Països Catalans, estat espanyol i escapades a Occitània!

19 juny · Reus (Barraques)

23 juny · Valls

26 juny · Pego

27 juny · St Joan Abadesses (Clownia Fest)

28 juny · St Cugat

3 juliol · Vic (FMA)

17 juliol · Tàrrega

18 juliol · Montblanc (Acampada Jove)

24 juliol · Vilanova i la Geltrú (Tinglado)

25 juliol · Rodez · ÒC (Estivada Fest)

26 juliol · El Vendrell

31 juliol · Caldes de Malavella

1 agost · El Morell

4 agost · Formentera

7 agost · Benidoleig

15 agost · Villena (Rabo de Lagartija)

22 agost · Igualada

27 agost · Granollers

28 agost · Vilanova de Sau (Bioritme Fest)

5 setembre · Llíria

7 setembre · Les Borges Blanques (Penyes)

11 setembre · Arc de Triomf BCN

12 setembre · Bages

18 setembre · Antosain (EH)

25 setembre · Sta Coloma de Farners (Barraques)

24 octubre · Tarragona (PintoRock)

 

zooelscincprimers