“Corbelles”, nou videoclip de ZOO ja a la xarxa!

zoocorbellesvideoclip

El col·lectiu de Gandia presenta avui a les xarxes el "Corbelles", del disc 'Tempestes vénen del sud'

Després del boom del clip "Estiu" (amb gairebé mig milió de visualitzacions) i dels dos vídeos en directe, "Corbelles" és el segon videoclip del disc

ZOO actuen demà a Benissa, aquest dissabte a l'escenari Delicious Seeds del festival Viña Rock i el 8 de maig a les Illes!

ZOO presenten avui el seu nou videoclip "Corbelles", que es suma a l'èxit del primer videoclip "Estiu" amb el qual es presentà el projecte al juny passat i que ja acumula gairebé 500.000 reproduccions a youtube. Després de les dues peces en directe ("Vull" i "Carrer de l'amargura") i immersos en la gira de presentació del disc, avui el grup ens ofereix "Corbelles"!!!

Les dates en directe no s'aturen i l'agenda immediata ens porta tres noves oportunitats de gaudir de l'espectacle del grup sobre els escenaris: demà ZOO actuarà a Benissa, aquest dissabte 2 de maig passarà pel principal festival de l'estat espanyol (Viña Rock, escenari Delicious Seeds) i el dissabte 8 de maig el grup saltarà fins a Sa Pobla (Illes Balears) i el dissabte 9 a la Festa Major de Lleida.