ZOO presenten ‘Raval’ aquesta setmana a l’Apolo i l’Stroika amb totes les entrades venudes!

ZOO arriben a Catalunya per presentar en directe el nou disc ‘Raval’ i arrasar l’Apolo (dimecres 26 abril – entrades esgotades), l’Stroika (divendres 28 abril – entrades esgotades) i el festival Strenes de Girona (darreres entrades a la venda)

El grup va començar la gira de presentació de ‘Raval’ a la Sala República de València el passat dijous amb tot el paper venut i més de 1.200 persones van embogir amb el nou espectacle en directe dels de Gandia

Signatura de discos: ZOO seran aquest dimarts al vespre a Partisano BCN per signar exemplars de ‘Raval’

La gira de ‘Raval’, el nou disc de ZOO, ja ha començat: la metxa és encesa i les detonacions ja s’han fet sentir. ZOO donaven el tret de sortida al nou tour el passat dijous 20 d’abril a la Sala Repvblicca de València, amb totes les entrades esgotades i més de 1.200 persones tornant-se boges amb el nou espectacle i les noves cançons en directe.

Aquesta setmana és el torn del Principat i ZOO aterren amb ganes de fer d’aquestes properes jornades unes noves cites memorables. La primera detonació en directe serà dimecres 26 d’abril a l’Apolo de Barcelona, la presentació oficial de ‘Raval’ a la capital i una nit que molts i moltes estan esperant en candeletes: les entrades estan esgotadíssimes des de fa setmanes! Divendres serà el torn de la sala Stroika a Manresa, on ZOO ja va presentar el seu primer disc amb un sold-out màgic juntament amb At Versaris. Per no perdre la tradició manresana... per la cita de divendres a Stroika tampoc queden entrades! El colofó final serà dissabte al Festival Strenes de Girona a La Mirona de Salt: si us heu quedat sense entrades per Barcelona o Manresa, no us quedeu amb les ganes i aprofiteu que encara queden les darreres entrades a la venda pel dissabte a terres gironines!

SIGNATURA DE DISCOS: per calfar l’ambient com és degut, ZOO seran dimarts de 19:30h a 20:30h Partisano BCN (C/ de les Sitges, 8 · BCN) per signar discos! Passeu a fer-la petar i porteu amb vosaltres el vostre ‘taker’ de confiança!!!!

Dimarts 25/04/2017
De 19:30h a 20:30h
SIGNATURA DE DISCOS!
Partisano BCN
C/ de les Sitges, 8 · BCN

----------

Dimecres 26/04/2017 - 20:30h
BARCELONA (Barcelonès) · APOLO
ENTRADES EXHAURIDES / SOLD OUT

Divendres 28/04/2017 - 22:00h
MANRESA (Bages) · STROIKA
ENTRADES EXHAURIDES / SOLD OUT

Dissabte 29/04/2017 - 22:30h
GIRONA (Gironès) La Mirona
ÚLTIMES ENTRADES!


TOTES LES DATES DE LA GIRA!