La pre-comanda del nou disc de ZOO, ‘Raval’, ja disponible!

A partir d’avui ja podeu reservar ‘Raval’ de ZOO a la botiga online de Propaganda pel fet!: el rebràs a casa teva abans que ningú i amb poster exclusiu de regal i streaming de dues noves cançons!

‘Raval’ serà disponible el proper 24 de març a les millors botigues de discos de l’estat i també en digital a Spotify, iTunes...

El videoclip del primer single, “El cap per avall”, suma gairebé 90.000 visualitzacions en 36h i es col·loca dins el TopTen de ‘vídeos del momento’ a Youtube!

Agenda en mà: el divendres 24 de març surt ‘Raval’, el nou disc de ZOO! El llançament de l’esperadíssim nou treball del col·lectiu de Gandia serà en format físic (digipack desplegable amb fantàstic disseny de Gerengo Project) a les millors botigues de discos de l’estat i en format digital a iTunes, Spotify i les principals plataformes i portals online.

>>> PRECOMANDA ‘RAVAL’ JA DISPONIBLE a www.botiga.ppf.cat!

A partir d’avui dijous 2 de març podeu reservar la vostra còpia de ‘Raval’ a la botiga online de Propaganda pel fet! Fes-te ara amb la precomanda de ‘Raval’ i el disc t’arribarà a casa el 24 de març amb un pòster exclusiu format A3. A més, el 23 de març, un dia abans del llançament del disc, t’enviarem un link d’escolta exclusiva de dues noves cançons de ‘Raval’!!!

“El cap per avall”, primer single de ‘Raval’, es presentava el passat dimarts amb el videoclip produït per Tresdeu Mèdia. En menys de dos dies el videoclip ha posat les xarxes del revés i suma ja gairebé 90.000 visualitzacions i està al TopTen de ‘vídeos del moment’ a Youtube. Encara no l’has vist???

ZOO presentaran ‘Raval’ a partir del 20 d’abril. La gira passarà per València, Barcelona, Manresa, Girona, Bilbo, Zaragoza, Alacant, Granada, Pamplona, Salamanca, Bemposta, Madrid i moltes altres ciutats. Entrades anticipades ja a la venda!!!

ENTRADES

- Concerts de València, Barcelona, Manresa, Bilbao i Alacant: http://entradas.codetickets.com/entradas/propagandapelfet/zoo

- Conciertos de Madrid, Zaragoza, Granada y Salamanca: https://www.ticketea.com/organizers/zooposse/