“El cap per avall” és el primer single d’avançament de ‘Raval’, el nou disc de ZOO!

El primer single de ‘Raval’ arriba avui en format videoclip de la mà de TresDeu Media i serà disponible demà en digital a Spotify, iTunes i les principals plataformes

“El cap per avall” és un himne socarrat, un exorcisme valencià i un clam a la resistència popular

La gira de presentació començarà el 20 d’abril a València i passarà per Barcelona, Manresa, Girona, Bilbo, Zaragoza, Alacant, Granada i moltes ciutats més en poques setmanes: entrades ja a la venda!

L’esperadíssim nou disc del col·lectiu musical ZOO és apunt d’explotar. Properament anunciarem data d’eixida del disc en digital i en físic i també us oferirem precomanda online a la nostra botiga amb alguns extres ben macos, però avui toca marcar-se un bon ball amb la sortida del primer single i videoclip del disc: “El cap per avall”.

“El cap per avall” ja és disponible a Youtube, amb un fantàstic videoclip de la factoria TresDeu Media, i a partir de demà el podeu trobar també a Spotify, iTunes i les principals plataformes digitals. El primer single de ‘Raval’ ens remet a una de les múltiples cares i significats del nom i concepte del nou disc: el raval com a perifèria. Una perifèria especialment accentuada al País Valencià, especialment patida a la terra socarrada, contrades senceres cremades per ordre de Felip V... i ja en van sis, de Felips. “El cap per avall” és finalment un exorcisme valencià del passat i el present i un clam a la resistència popular, marcada a foc i també marcada a l’imaginari popular des que el quadre del Borbó és penjat i exhibit amb el cap per avall. El videoclip ha estat enregistrat, com no podia ser d’altra manera, a la localitat de Canals, a la comarca socarrà de La Costera, amb un resultat audiovisual excepcional que acompanya a la perfecció el beat creat per Ainz Adams (artífex del beat a “Estiu”), els metalls en processó que sobrevolen la base i la tonada cantada per Panxo.

Esperem que us agradi tant com a nosaltres i alerta als canals habituals de comunicació: properament anunciem sortida del disc i obrim precomandes online a la botiga de Propaganda pel fet!

De moment, no deixeu de ballar el ball del cap per avall i feu-vos amb les entrades de la gira de presentació de ‘Raval’, que començarà el 20 d’abril a València i ja té dates confirmades a Barcelona, Manresa, Girona, Bilbo, Zaragoza, Alacant, Granada i moltes més!

Agenda amb totes les dates

Entrades anticipades disponibles