“Esbarzers” i "Camins" de ZOO i “Montserrat” de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens ja disponibles a l’Spotify!

Els dos remixos clàssics de ZOO, per demanda popular, i el single del nou EP del Feliu i el Xerramequ encapçalen la llista ‘Novetats 2016’ de Propaganda pel fet!

La selecció que us proposem inclou el bo i millor de les darreres novetats del 2016... i si ens segueixes tindràs les actualitzacions del 2017 abans que ningú!

Segueix-nos a Spotify i fes-te amb les novetats i seleccions de Propaganda pel fet!

No ens segueixes a Spotify? Estàs badant. Tenim el 100% de les nostres novetats discogràfiques en streaming a Spotify i bona part del nostre fons de catàleg també! T’ho podem fàcil: segueix-nos a Spotify i estigues al tanto, abans que ningú i directament, de les nostres novetats discogràfiques: la primavera s’apropa i tenim força material nou a la cantonada: Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, Smoking Souls, Itaca Band i ZOO! Per fer boca, uneix-te a la llista de ‘Novetats Propaganda pel fet!’ i, de saque, posa en marxa el teu streaming per escoltar el bo i millor del que hem publicat enguany: Auxili, La Raíz, Kòdul, The Anti-Patiks, KOP, Achilifunk Sound System i de regalíssim, ja disponibles a aquesta llista els dos remixos de ZOO, "Esbarzers" i "Camins", que ens heu demanat per activa i per passiva, i “Montserrat”, el single del nou EP de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens! A més, us ho salpebrem tot amb un refresc dels hits ja publicats dels artistes que venen amb disc nou a la primavera: Smoking Souls, Itaca Band, ZOO i Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens!

NOVETATS 2016 PROPAGANDA PEL FET!

“Esbarzers (remix La Gossa Sorda)” · ZOO
“Montserrat” · Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens
“L’Ona” · Auxili
“Rueda la corona “ · La Raíz
"Chota" · Achilifunk Sound System
"Camins" · ZOO
"Dóna'm la mà" · Kòdul
“Només el punk rock em fa feliç” · The Anti-Patiks
“Ciutat Morta” · KOP
“No estic preparat per ser normal” · The Anti-Patiks
“No puc deixar-te” · Auxili
"Nits de carretera" · Kòdul
“Entre poetas y presos” · La Raíz
"Adivínalo" · Achilifunk Sound System
“Temerario” · Itaca Band
“Corbelles” · ZOO
“Fills de la nit” · Smoking Souls
“Vides rebels” · KOP