ZOO rematen ‘Escenes Quotidianes’ amb el vuitè i últim volum de la sèrie i es tanquen a pel disc!

La vuitena i darrera entrega de la mini-sèrie de rapejos curts ‘Escenes Quotidianes’ ja és aquí i parla per ella mateixa!

Al “Vol. VIII” Panxo arrea carpetasso a aquesta increïble primera etapa de ZOO amb ‘Tempestes vénen del sud’ i s’aboca a un silenci temporal per preparar nou disc

Dos anys i vuit escenes. Deu videoclips, el putu disc, gairebé 100 bolos i… silenci. Això ens rapeja Panxo a la darrera de les píndoles que han donat forma a la mini-sèrie de rapejos curts “Escenes quotidianes”, un “Volum VIII” que a més de ser explícit en la lírica ens aporta imatges que són ecos perfectes per entendre el moment, com la platjeta i la mobilette de l’iniciàtic clip “Estiu”. Això és el que veiem i això és el que ens conta i, això, ara, és el que toca. El grup es tanca a treballar definitivament en el que serà el seu proper nou àlbum de cara a la propera primavera i poca coseta més sabrem, si més no, de boca seva. “Silenci, respecte per la gent que observa el temple. Cançons rebels i consentides… ei! res de llepar-nos velles ferides. Per què conviure amb l’odi quan allàfora hi ha plaers que porten nous punts de partida. Si cada rima és una perla és precís que cada tema ens conduisca a un paradís, que paren, que no vull que em distrega aquell soroll…”