Nou clip de ZOO: “Escenes quotidianes IV” ja en marxa!

Els de Gandia posen en circulació el quart episodi de la sèrie de rapejats “Escenes quotidianes”

Primers dates del semestre confirmades: Mataró, Lugo, Ayora, Madrid i Sant Celoni ja són a tocar!

Tenim en marxa sorteig d’entrades pel concert d’aniversari del Clap a Mataró al facebook de Propaganda pel fet!

Mentre Panxo i companyia gravaven el primer disc de ZOO, ‘Tempestes vénen del sud’ a les acaballes de l’estiu de 2014, l’activitat rajava tant que van decidir fer unes càpsules audiovisuals amb rapejats a raig sobre instrumentals mítiques del gènere, sense tornades i amb vídeos directes: naixia “Escenes quotidianes”. Fins el moment, se n’havien publicat 3 (les podeu veure aquí de les 8 que promet la saga. Finalment avui podem gaudir de la quarta entrega, especialment dedicada a la terreta: ara que el grup ja comença a preparar i preproduir el nou disc... tornen les ‘escenes’! El remat de tot plegat, un pic ens acabin de presentar els 8 capítols, serà una mixtape unitària 100x100 old’s’cool!

ZOO assaltaran comptats escenaris fins a l’estiu, quan es tancaran a gravar nou disc. La primera tongada de les poques dates que faran fins aleshores ja està confirmada i la teniu a continuació.

Si voleu tiquets per la cara pel bolo de Mataró, participeu al concurs de facebook que tenim en marxa fins dijous 21 aquí

ZOO EN DIRECTE 2016
PRIMERS CONCERTS CONFIRMATS

30 gener · Clap · Mataró
19 febrer · Festival A Candeloira · Lugo
20 febrer · Gazpatxo Rock · Ayora
12 març · Penélope · Madrid
19 març · Aniversari Casal Quico Sabaté · Sant Celoni