Entrades gratis pel primer concert de l’any de ZOO a l’aniversari del Clap de Mataró!

El grup de Gandia farà el primer concert de la ronda 2016 el proper dissabte 30 de gener al XVI aniversari del Clap de Mataró

Us ho posem fàcil i obrim sorteig a facebook on podeu aconseguir dues entrades dobles per la cara!

ZOO enregistraran el seu segon llarga durada aquest estiu i fins aleshores seran poques les oportunitats de veure’ls en directe!

Després de la publicació del seu primer disc ‘Tempestes vénen del sud’ (Propaganda pel fet! 2014) i de girar intensament durant tot el 2015 arreu dels Països Catalans i l’estat espanyol, ZOO desacceleren aquest 2016 el ritme de directes per preparar la gravació del seu nou disc a l’estiu, que té prevista la seva sortida la propera tardor. Aquesta primera meitat d’any el col·lectiu musical de Gandia compaginarà comptades actuacions en directe amb la preparació de les cançons i la preproducció del nou disc. El tret de sortida de la seva presència als escenaris serà el proper dissabte 30 de gener, amb un concert especial per celebrar el XVI aniversari de la sala Clap a Mataró, juntament amb EAM obrint la nit. Les entrades ja són a la venda i des d’aquí us n’oferim dues de dobles i per la cara si participeu en el concurs de facebook que hem posat en marxa. Tan sols heu de fer ‘m’agrada’ a la pàgina i deixar volar la vostra imaginació: comenteu el post amb la col·laboració que us agradaria trobar al nou disc de ZOO. Animeu-vos a participar i feu-la volar alta: poden ser col·laboracions de cantants, músics, productors... Teniu de temps fins dijous 21 a les 23:59h. El divendres 22 farem públic el nom de les persones guanyadores!!!

XVI ANIVERSARI CLAP
ZOO EN DIRECTE
30 de gener · 23h
Sala Clap · Mataró
9€ anticipats aquí +EAM

LINK CONCURS FACEBOOK