ZOO i Smoking Souls acumulen fins a 6 nominacions als Premis Ovidi d’enguany!

La X edició dels Premis Ovidi ja està en marxa i la gala es celebrarà al Palau de la Música de València el diumenge 22 de novembre!

ZOO estan nominats a la millor lletra, la millor cançó, la millor producció i arranjaments i al millor disc d’electrònica i hip hop

Smoking Souls opten a fer-se amb els premis a la millor producció i arranjaments i al millor disc de rock

Ja s’han fet públics els finalistes de la X edició dels Premis Ovidi d’enguany, cita clau del sector musical al País Valencià. Arran dels 134 discos considerats pel jurat format per Joaquim Vilarnau, Juan Manuel Játiva, Edu Guillot, Xavi Aliaga, Vicent Xavier Contrí, Josep Vicent Frechina i Carla González, ixen 36 nominacions d’entre les quals destaquem les 4 nominacions de ZOO (millor lletra i millor cançó per “Estiu” i millor producció i arranjaments i millor disc d’electrònica per ‘Tempestes vénen del sud’) i les 2 de Smoking Souls (millor producció i arranjaments i millor disc de rock per ‘Nòmades’).

El premis s’entregaran aquest diumenge 22 de novembre en la gala que se celebrarà al Palau de la Música de València, a partir de les 20h. Felicitats i sort per a tothom!