ZOO contraataquen amb el “Vol III” de les ‘Escenes quotidianes’

El col·lectiu de Gandia es despenja amb una nova càpsula de rap cru: la darrera fou abans del disc!

A “Vol III” Panxo cedeix la rima a Arnau, que en 2 minuts es marca una oda contra el racisme del segle XXI amb un beat dels Dilated Peoples

ZOO continuen la gira de presentació de ‘Tempestes venen del sud’: després del darrers finde a Pego, Clownia Fest, Sant Cugat, Vic i l’AlternaFest d’Albacete, aquest divendres el Feslloch!

‘Escenes quotidianes’ és una sèrie de rapejos curts que els valencians ZOO encetaren de forma paral·lela a la producció del seu primer disc ‘Tempestes venen del sud’ la darrera tardor. Des d’ençà que esperàvem el “Vol III” i el passat 23 de juny els de Gandia el penjaven per sorpresa. En una setmaneta, gairebé 10.000 reproduccions d’una peça que segueix la filosofia de la sèrie: reflectir moments, actituds i contradiccions dels temps presents amb rapejos curts, directes, sense tornades i, ara sí, manllevant instrus de grups clàssics de hip hop que han marcat al col·lectiu valencià.

“Vol III” corre sobre “Work the angles”, dels Dilated Peoples, i Arnau (guitarrista de la banda) agarra el micro per deixar clar en poc més de 2 minuts posa negre sobre blanc en un dels desastres humans dels nostres dies: la connivència davant el drama de les persones migrades.

Gaudiu-lo, escolteu-lo, coregeu-lo i no mireu cap una altra banda! A més, divendres teniu el grup en directe al Feslloch!