"Falso" és el nou single de Lia Kali, en col·laboració amb Elane

La cantant barcelonina presenta el tercer single d’avançament del que serà el seu primer àlbum debut previst pel 2023

“Falso” compta amb un beat de boom bap del productor DAAX, la col·laboració vocal de la rapera Elane i una Lia Kali que ja ens demostra que amb el rap se surt però que la seva veu no té fronteres estilístiques

Després de posar en circulació “Parásitos” i “Puñales”, els seus dos primers singles com a Lia Kali, la cantant barcelonina publica “Falso”, tercer avançament del que ha de ser el seu debut llarg en solitari previst pel 2023. “Falso” és un beat rodó de boom bap signat per DAAX on Lia Kali compta amb la col·laboració de la rapera Elane. Passat, traïció i reconstrucció travessen una lírica tan sentida com trencada parida des del sentiment que tothom mira pel salvar el seu cul. Quan la realitat, la societat i les persones es regeixen per l’individualisme i l’egoisme, la falsedat impera i Lia Kali s’emprenya i colpeja la taula i apunta amb el dit.

Lia Kali va descobrir la música a casa i amb 16 anys es va recórrer totes les jams de la Ciutat Comtal muntant la seva bicicleta. És a les jams on coneix moltíssims músics i artistes de l’escena barcelonina i on aprèn a dialogar amb el reggae, el jazz, el soul i el rap. Des d’aleshores, mai ha deixat de cantar. Va fer el salt de les jams a altres escenaris amb diversos projectes, com el tribut a Amy Winehouse i és així com es consigna el seu idil·li amb l’escenari: la tarima és el seu espai natural. Amb la pandèmia i ja farta de cantar les cançons d’altres, l’artista comença a escriure les seves pròpies cançons i descobreix la sanació que implica el procés. És així com comença a composar la banda sonora de les caigudes i ensopegades del seu dia a dia i com també plouen col·laboracions amb Lupita’s Friends, Sofia Gabanna, Santa Salut, Elane, Hard GZ, Denom, Delaossa i molts altres. Sense deixar de banda el món de les col·labos i sent una de les veus més sol·licitades del panorama, Lia Kali prepara pel 2023 el seu esperat primer àlbum en solitari.

ESCOLTA JA "FALSO" DE LIA KALI AMB ELANE


Segueix Lia Kali

Segueix a Lia Kali a INSTAGRAM, a TIKTOK, al canal de YOUTUBE i a SPOTIFY