La Otra i Rozalén canten al desaferrament a la ranxera “Si me voy”

L'artista madrilenya presenta el seu últim senzill, una ranchera que trenca esquemes fusionant elements clàssics amb una cautivadora atmosfera electrònica.

"Si me voy" compta amb la destacada participació de Rozalén i aborda la valenta decisió d'acomiadar vincles danyins mentre explora el caràcter cíclic de la natura.

Juntament amb "Cumbia de la Paciencia" i "Continuar", temes recentment publicats, "Si me voy" és el nou avanç del proper àlbum de La Otra, previst per al 22 de març i titulat 'Vuelve'.

La Otra continua regalant-nos avançaments del seu pròxim disc, que es publicarà el 22 de març amb el títol de 'Vuelve'. A "La Cumbia de la Paciencia" i "Continuar", l'artista es va aliar amb Anís Guateque i Ainda respectivament i ens obria la porta a un nou so en el qual destaca amb força la fusió equilibradíssima d'elements orgànics amb una subtil electrònica. A "Si me voy", el nou senzill, La Otra uneix forces amb Rozalén per cantar juntes una preciosa ranxera que segueix el camí sonor despertat en els anteriors senzills i que marca l'evolució estètica del seu pròxim àlbum. Aquesta ranxera captivadora no només abraça el toc tràgic i emocional característic del gènere, sinó que també proclama una valenta decisió: acomiadar un vincle estimat però danyí. A través d'una narrativa poètica impregnada d'imatges suggerents, la lletra ens submergeix en la reflexió sobre la naturalesa cíclica de les nostres vides. La col·laboració estel·lar de Rozalén afegeix un brillo excepcional a la cançó. Amb el seu virtuosisme característic, aquesta artista consagrada eleva la cançó amb una barreja incomparable de delicadesa i força. "Si me voy" és més que un senzill simple, és una fusió sublim de sons acústics i electrònics, enriquida per la participació vocal destacada de Rozalén i, en definitiva, un himne emocional que captivarà els cors i elevarà les ànimes.


ESCOLTAR "Si me voy" de La Otra & Rozalén
           

laotralaquelucha.com
Instagram
Youtube
Spotify
Facebook
Twitter