“Agua de Río” és el nou acústic en directe de La Otra junt a la xilena Pascuala Ilabaca i Fauna

La Otra i Pascuala Ilabaca sumen talents en una cançó plena de vitalitat, resistència i resiliència en temps complicats com els que travessem

Després del llançament en forma de senzill de “Incendio (Acústico En Directo)” junt a Jhana Beat, el passat mes de novembre, l’artista madrilenya La Otra segueix enfilant la seva nova col·lecció de peces acústiques en directe amb col·laboracions ben especials. En aquesta ocasió La Otra i la cantant xilena Pascuala Ilabaca sumen talents a banda i banda de l’Atlàntic per marcar-se un acústic en directe de la cançó “Agua de Río”, inclosa a ‘Incendio’, darrer disc de la madrilenya. Amb els xilens Fauna de backing band i amb Victor Choque al charango, La Otra i Pascuala canten una preciosa cançó de vitalitat, optimisme, resistència i resiliència en temps complicats, en temps de guerra. “Como el agua del río, todo vuelve a llegar hasta el mar y reflorecerá...”, ens canten les artistes, en una cançó que és un bell cant a la memòria defensada, la mirada desperta, el coratge... i l’afecte.

Segons la mateixa Isa de La Otra “aquesta és una cançó que parla de la dignitat dels pobles que defensen la vida i la justícia. La lletra i la melodia van començar a néixer quan vaig fer la meva primera gira per l’Argentina i Xile fa quatre anys. Abans de marxar de Xile vaig escriure un text per endreçar tot el que em va travessar durant aquell viatge: moments intensíssims, molta esperança i alhora també commoció, la commoció de veure un país marcat per la violència política i econòmica en el que vaig tenir la sensació que l’estat lliurava una guerra contra la gent. Un any després hi van haver les grans mobilitzacions populars i tot va esclatar. Des de la distància vaig enllestir la cançó, incloent-hi uns últims versos d’aquell darrer text de Víctor Jara que és “Somos Cinco Mil”, i comptant amb les meves estimades Pascuala Ilabaca a les veus i Víctor Choque al charango”.

Propers concerts de La Otra

11/03 – Ejea de los Caballeros (ZGZ). Banda – 21:30h – Gratis

17/03 – Castelló de la Plana. Acústic – 20:30h @ Plaça L’Ereta – Gratis

24/03 – Elx. Banda – Femenin Fest – Gratis

25/03 – L’Hospitalet de Llobregat. Acústic - Auditori Barradas

20/05 – El Ejido. Acústic – Ciclo El Ejido Al Natural

ESCOLTA JA "AGUA DE RÍO"


SEGUEIX La Otra
laotralaquelucha.com
Instagram
Youtube
Spotify
Facebook
Twitter