'Convocatòria' és el nou single+clip de Feliu Ventura, primer avançament del seu proper àlbum!

‘Convocatòria’ és el nou single + clip que dóna nom al nou disc de Feliu Ventura, rodat principalment a Xàtiva amb la productora Poca Broma

El nou àlbum, que veurà la llum el proper 11OCT, ja es pot demanar: des d’avui tenim les precomandes obertes

Feliu Ventura anuncia les primeres dates de presentació de ‘Convocatòria’ a la Fira Mediterrània de Manresa (12OCT) i a l’Auditori de Banyoles (13OCT): entrades ja a la venda!


ESCOLTA 'Convocatòria' de Feliu Ventura

           

Han passat ja 9 anys des de que sortirà al carrer el darrer àlbum de cançons pròpies de Feliu Ventura i ara, l’autor xativí ens prepara per una nova era: ‘Convocatòria’, el nou single+clip de l’artista, ja hi és ací. Un tema emocionant a l'una que emotiu, el videoclip de la qual ha estat rodat en diferents localitzacions, que van des de la mateixa ciutat de Xàtiva a la mateixa Sala Stroika. I tot allò gràcies a l’ajuda i el treball de la productora Poca Broma. Una cançó que és nostra des del 5 de setembre, moment en que va sortir en totes les plataformes digitals!

Aquesta ‘Convocatòria’, a més, és una cançó especial, perquè és la que li dona el nom al nou àlbum, un àlbum que destaca per el seu positivisme i alegria, malgrat les circumstàncies. O potser sigui precisament per aquest motiu. Un treball que conté 11 perles nascudes des del cor i en el cor de la ciutat de Xàtiva. Un treball en que tornarem a percebre aquesta essència tan Feliu Ventura: aquesta tradició folklòrica d’aquesta riba nostra mediterrània, barrejada magistralment amb sonoritats pop de clau anglosaxona. Un treball que sortirà el proper 11 d’octubre i que a més d’un, segur, acaba enamorant. Mentrestant, les ànimes més insaciables poden demanar el seu disc, ja que les precomandes de ‘Convocatòria’ ja estan obertes!

A més, Feliu Ventura ha anunciat les primeres dates de presentació d’aquest nou disc. ‘Convocatòria’ inundarà de màgia la Fira Mediterrània de Manresa, el proper 12 d’octubre; i l’Auditori de Banyoles el 13 d’octubre. I les entrades estan ja a la venda! Unes primeres dates a les quals s'aniran afegint moltes més al llarg de 2020.

Ha retornat Feliu Ventura, l’autor xativí de cançons meridional de llarga distància i vol rasant. S’ha fet esperar, però aquesta nova ‘Convocatòria’ ja està més a prop que mai. Una tornada a temps, just en el moment en què més necessitem (i més calen) les seves cançons.‘Convocatòria’ estarà disponible en CD llibre de 80 pàgines i en digital l'11 d'octubre a les millors botigues PRECOMANDES a la nostra botiga online.
AGENDA ACTUALITZADA i VENDA ENTRADES:
concerts.ppf.cat

CONTRACTACIÓ DE DIRECTES: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · 938787488