SESSIONS FEROTGES, nou disc de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, disponible el 19 de setembre!

SESSIONS FEROTGES és una nova col·lecció de 15 perles mesclades i dubbejades, com no podia ser d’altra manera, pel gurú mundial del reggae Victor Rice

Precomandes ja disponibles: reserva ara la teva còpia de ‘Sessions Ferotges’ i endú-te inclosa la descàrrega immediata de tot l’àlbum i, de bades, el recopilatori digital exclusiu ‘Dubs Ferotges’

El nou disc de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens inclou adaptacions de clàssics d’Ovidi Montllor i Feliu Ventura per jamaicanes i noves cançons creades per a l’ocasió com “Arrapar o acaronar” o “Muixeranga” i un homenatge a Guillem Agulló

El grup presentarà el nou disc en directe a partir de setembre i ja hi ha dates confirmades com el Festival Connexions a Barcelona el 26 d’octubre... i el divendres 17 d’agost s’obre la llauna als escenaris a La Bisbal d’Empordà!
Després de l’edició en vinil de 10” el gener de 2017 amb la que Feliu Ventura i Xerramequ i els Aborígens obrien la llauna de captures de la seva trobada artística, finalment arriba el llarga durada! El proper dimecres 19 de setembre serà disponible, en una edició ben maca de CD digipack i també en totes les plataformes digitals, el llarga durada ‘Sessions Ferotges’. Els artistes tornen a confiar la mescla i les versions DUB de l’àlbum a Victor Rice, gurú mundial de l’assumpte jamaicà, que ha donat el toc final i màgic a les 15 perles que donen forma a aquesta nova col·lecció de cançons: adaptacions per jamaicanes (rocksteady, reggae i un poc d’ska) de clàssics d’Ovidi Montllor i cogombres de Feliu Ventura i, a més, 2 noves perles creades per a l’ocasió que sorprendran a propis i estranys i, finalment (que no és menys), un homenatge a Guillem Agullló.

‘Sessions Ferotges’ serà disponible en CD digipack i en digital a les millors botigues el dimecres 19 de setembre, però a partir d’avui ja és disponible la precomanda a la nostra botiga online. No badeu i reserveu ara la vostra còpia: us arribarà el dia 18 a casa vostra, comptareu amb descàrrega immediata en WAV de tot el disc tan bon punt formalitzeu la reserva i us incloem el disc exclusiu ‘Dubs Ferotges’ (un compilat amb fins a 16 versions dub només disponible en digital i només per la penya que us apunteu a la precomanda).


PRECOMANDA "SESSIONS FEROTGES" CD DIGIPACK + GOODIESInclou:

ENVIAMENT a casa CD digipack 'Sessions Ferotges' (t'arriba abans del 19SET)
DESCÀRREGA IMMEDIATA en WAV disc 'Sessions Ferotges'
ACCÉS EXCLUSIU al disc digital 'Dubs Ferotges' (compilat amb 16 dubs a càrrec de Victor Rice)

PRECOMANDA "SESSIONS FEROTGES" CD + VINIL + GOODIESInclou:

ENVIAMENT a casa CD digipack 'Sessions Ferotges' (t'arriba abans del 19SET)
ENVIAMENT a casa VINIL 10" amb l'EP 'Montserrt' (t'arrba banas del 19SET)
DESCÀRREGA IMMEDIATA en WAV disc 'Sessions Ferotges'
ACCÉS EXCLUSIU al disc digital 'Dubs Ferotges' (compilat amb 16 dubs a càrrec de Victor Rice)
A partir del setembre els artistes defensaran en directe aquest nou llançament. De moment us podem avançar que la presentació oficial del disc serà a Barcelona el 26 d’octubre dins el Festival Connexions al C·A·T de Gràcia (entrades ja a la venda) i que hi ha un parell de cites a la tarima, amb repertori nou, abans no surti el disc: divendres 17 d’agost a La Bisbal d’Empordà i dissabte 25 d’agost al Festival de Música Popular i Tradicional de La Granadella. Poseu-vos les piles!


ESCOLTA LA PRÈVIA, I FINS EL 19 SET!

FELIU VENTURA iamb el XERRAMEQU i els Aborígens
EP "Montserrat"

Fes-te amb el teu vinil 10" a la nostra botiga online.

ESCOLTA'L
           Una instantània del procés de mescla i dub als Estudis Copan de Sao Paolo (Brasila) amb els aparells i les herbes necessàries per fer feina. Big up Victor Rice!