Divendres 10 de març publiquem l’EP ‘Montserrat’ de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens

Aquest divendres farà 22 anys que l’Ovidi Montllor va marxar de vacances i per reviure’l llancem en digital l’EP ‘Montserrat’ de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens

El disc ens porta les adaptacions de “Montserrat” i “Alacant – per interior –“ que Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens es marquen a ritme de reggae i els corresponents remixos en clau dub a mans del gran Victor Rice

El vinil 10” és disponible a la nostra botiga online i també el trobareu als concerts de presentació: 23 de març al Jamboree de BCN, 1 d’abril al Travafest de Millena i el 2 d’abril a la Fira de la Fava de Benitatxell!

Nou llançament a la casa! Divendres posarem en circulació digital l’EP de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, ‘Montserrat’, amb el qual la connexió sud-nord ret homenatge al mestre d’Alcoi que el 10 de març de 1995 va marxar de vacances. Per recordar l’efemèride hem pensat enviar-li a l’Ovidi unes cançonetes ara que fa 22 anys que està de vacances: “Montserrat”, que ja vam avançar com a single i videoclip, més la seva corresponent versió dub a càrrec de Victor Rice i “Alacant – per interior –" més versió dub també a les mans de Victor Rice.

Divendres tindreu tots els continguts en streaming a Spotify, a Youtube i a iTunes, entre altres plataformes. A més, us hem preparat continguts exclusiu que us avancem avui per anar fent boca: els vídeos de les versions dub que es marca el gran Victor Rice! Si heu al·lucinat amb els remixos dub i no sabíeu ben bé què és el que estava passant, aquí podeu veure l’artista fent de les seves amb el mesclador: fader amunt, fader avall, mute aquí i efecte allà! Gran!

Si sou fetitxistes us recordem que des de fa unes setmanetes aquest treball és disponible en edició limitada d’un fantàstic vinil de 10” que farà les delícies de totes les addictes als discos amb portades grosses o rares: és el nostre primer 10 polzades! El podeu comprar a la nostra botiga online o en algun dels concerts de presentació del nou disc que ja tenim preparats per a les properes setmanes!

Aquí les dates, tota la info i les entrades anticipades

Victor Rice remesclant en clau dub “Montserrat”

Victor Rice remesclant en clau dub “Alacant – per interior –“

FELIU VENTURA amb XERRAMEQU i els ABORÍGENS

Presentació del disc ‘Montserrat’ amb l’espectacle ‘Faré Vacances: una visita a Ovidi Montllor’

23/03/2017
Jamboree · Barnasants · BARCELONA
20h primer passi / 22h segon passi
12€ / 15€
Anticipades online

24/03/2017
Cinema Catalunya · BERGA
23.45h
3€ (entrada amb cervesa)


01/04/2017
Travafest · MILLENA
22h · gratuït

02/04/2017
Fira de la Fava · BENITATXELL
12h · gratuït