Feliu Ventura i Xavi Sarrià viatgen a Grècia per tocar per les persones refugiades

Feliu Ventura i Xavi Sarrià oferiran quatre recitals des de dissabte 25 de febrer fins dilluns 27 de febrer inclosos

Els cantants valencians responen a la crida de la Comunitat Eko i tocaran a l'Hotel Isthmia Prime d'Isthmia i a la City Plaza Squad, el Nosotros i la Jasmine School d'Atenes

Les actuacions musicals tenen un marcat caràcter comunitari i serviran com a lloc de retrobada i d'enfortiment de llaços per a les famílies refugiades, després del desallotjament dels camps i la dispersió de les famílies refugiades

Els cantants valencians Feliu Ventura i Xavi Sarrià viatjaran aquest cap de setmana a Grècia per tocar per les persones refugiades que es troben allà re-allotjades en hotels i cases, després que els camps fossin desmantellats durant l’estiu. Els músics hi van en solidaritat amb els refugiats, arran que voluntaris de la Comunitat Eko –amb base a Grècia- els expliquessin la necessitat que tenen les famílies refugiades de construir comunitat, trobar-se entre elles i enfortir llaços, sobretot després que els camps fossin desallotjats i les famílies dispersades.

Els músics visitaran diversos hotels, que allotgen una trentena de persones cadascun, cases particulars, i alguns edificis ocupats que serveixen de refugi. Actuaran dissabte 25 a l’Hotel Isthimia Prime i Diumenge 26 al City Plaza Squad.

Diumenge a la nit i dilluns, a més, faran un concert obert a tothom a Atenes, per reunir totes les famílies i persones refugiades, voluntaris i públic que ho desitge.

DISSABTE 25 DE FEBRER
Hotel Isthmia Prime
ISTHIMIA

DIUMENGE 26 DE FEBRER
17:00h City Plaza Squad
ATENES
https://www.facebook.com/sol2refugeesen/

DIUMENGE 26 DE FEBRER
Feliu Ventura i Xavi Sarrià, en concert
22:00h “Nosotros”
Themistokleous, 66
ATENES

DILLUNS 27 DE FEBRER
Feliu Ventura i Xavi Sarrià, en concert
18:00h Jasmine School
Sourmeli, 3
ATENES
https://www.facebook.com/Jasmine-School-Athens-229869940740453/

Tots els concerts els organitza la Comunitat Eko amb la col·laboració dels espais on es realitzaran.
Facebook Comunitat EKO
Twitter @ComunitatEko

Facebook Jasmine School (Athens)