[SORTEIG] Tornen els dijous bojos i tenim nous vinils a la botiga!

Per celebrar l’entrada d’any, per demanda popular i també perquè ja tenim aquí vinils de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, ressuscitem els ‘dijous bojos’!

Comparteix el post de facebook o fes RT+FAV a tuister i fes-te amb el vinil 10” d’edició limitada ‘Montserrat’ per la cara!

Els dijous us prometem experiències intensitas a la nostra botiga online botiga.ppf.cat! Atentos al turrón!

Ens ho veníeu demanant fa temps – “que tornin els dijous locos de Propa!, “ja no feu les campanyes boges de la botiga online?”, “esteu bé?” -, però la casa és gran i estàvem escombrant. No patiu perquè ja som al 2017 i reactivem la campanya setmanal de la nostra botiga online: descomptes, promocions, sortejos, regals... tot a lo loco!

Per celebrar que ens acaben d’arribar els vinils d’edició limitada en 10” de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, 4 hitassos amb “Montserrat” i “Alacant per interior” amb la seva corresponent versió dub cadascuna, tot mixat i remixat pel gran Victor Rice, doncs avui la liem així: entre tots i totes les que compartiu el post de facebook i les que feu retuic + favoritu a aquest tuit fins dijous vinent 19 de gener al migdia, sortegem dos vinilets... un pels amics de feisbuc i un altre pels amics de tuister!
Va, feu gasto.

I si no esteu per jocs i voleu ja el vinil de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, el podeu comprar amb entrega en 24h a casa, aquí

Totes les comandes inclouen descàrrega digital de les 4 cançons, que us farem arribar al moment!