Videoclip de "Montserrat", cançó del nou EP de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, dilluns 12 de desembre!

El proper dilluns 12 de desembre posem en circulació el videoclip "Montserrat" de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, avui us oferim un tastet!

La connexió valenciano-principatina publicarà el proper gener un EP en edició limitada de vinils de 10" amb 4 cançons mesclades i remixades pel guru del reggae Victor Rice

Precomandes disponibles a la nostra botiga online: reserva la teva còpia i descarrega't al moment en wav les 4 cançons del disc i 2 dubs exclusius de regal... espavila que estan volant i s'acaben!!!

La trobada de l'autor i cantant de cançons xativí Feliu Ventura i la banda de reggae principatina Xerramequ i els Aborígens es va fer efectiva el passat 2015 amb l'espectacle conjunt 'Faré Vacances', on homenatjaven a Ovidi Montllor a ritme jamaicà.

Com us anunciàvem el mes passat, la trobada musical tindrà repercussió discogràfica i el proper mes de gener apareixerà un nou EP d'edició limitada en vinil de 10" amb 4 noves cançons mesclades i remesclades pel guru del reggae Victor Rice i que ja podeu reservar a la botiga online de Propaganda pel fet!.

RESERVA ARA EL TEU VINIL
i descarrega't al moment les 4 cançons del disc i 2 dubs exclusius de regal!

Abans no posem en circulació el vinil, que està apunt d'arribar de la fàbrica, el proper dilluns 12 de desembre us oferirem el single del disc, "Montserrat", en format videoclip! Avui podeu fer-ne un petit tast amb aquest vídeo que acabem de publicar.