Feliu Ventura, Miquel Gil i Smoking Souls aquest dissabte a la Festa per la Cultura a la Plaça de Bous de València!

Acció Cultural del País Valencià organitza dissabte un gran homenatge a València a la mítica Plaça de Bous amb 26 actuacions musicals!

Feliu Ventura, Miquel Gil i Smoking Souls formen part del cartell de bandes en directe, que recull el bo i millor de l’excel·lent escena valenciana del moment!

El festival tindrà lloc a la Plaça de Bous de València, com a cloenda de la manifestació de dissabte amb el lema de ‘Fem País Valencià’

Dissabte a la ciutat de València es commemora la històrica data del 25 d’abril. Acció Cultural del País Valencià organitza l’habitual manifestació, que enguany s’encapçalarà amb el lema de ‘Fem País Valencià’. Aquest 2016, però, hi ha festa grossa i es recupera una cita cultural i un espai històric de la cultura popular i reivindicativa valenciana: la Plaça de Bous de València. A partir de les 20h i com a remat reivindicatiu i joiós de la manifestació, la Plaça de Bous acollirà un Homenatge a València amb el nom de “Festa per la Cultura”: 26 actuacions en directe, muixerangues, danses, corals, dolçainers, castellers… Feliu Ventura, que hi prendrà part també, amb Miquel Gil i Smoking Souls i fins a 23 artistes més, ens recordava que “Dels concerts a la Plaça de Bous de València recorde el de 1993 quan Al Tall va cantar a Miquel Grau en homenatge a Guillem Agulló, dies després del seu assassinat… o el 1997 quan vaig pujar a l'escenari a col·laborar amb Múnlogs… hi actuaven la Companyia Elèctrica Dharma, Gramoxone Ska Band, Brams… Dissabte 23 tornem a la Plaça de Bous amb aquests amics i uns quants més. Després de tants anys, la plaça de bous de València és una plaça guanyada per a la dignitat: ens apleguem per a mostrar la cultura viva d'un poble viu des de l'eterna derrota que significa la batalla d'Almansa el 25 abril de 1707”. El de Xàtiva hi afegeix que “malgrat tot, el poble valencià és un poble obstinat a sobreviure a qui no han pogut guanyar mai del tot”.

Celebrem-ho doncs. El 23 d’abril, tothom a la mani i tothom a la Plaça de Bous de València!