Xavi Sarrià i Feliu Ventura presenten l’espectacle conjunt “Llibres. Batalles. Cançons”

El dos amics valencians consoliden la seva trobada artística arrencada l’any passat i presenten l’espectacle conjunt ‘Llibres. Batalles. Cançons’

L’espectacle combina cançons mítiques dels dos artistes i les seves principals influències amb passatges de les seves novel·les ‘Totes les cançons parlen de tu’ i ‘Com un record d’infantesa’.

La posada de llarg de ‘Llibres. Batalles. Cançons’ tindrà tres primeres dates el proper mes d’abril: Alcoi, Saragossa i Reus!

Feliu Ventura i Xavi Sarrià ens ofereixen un espectacle íntim i emotiu que va més enllà d’un concert. A partir de fragments de les seues novel·les 'Totes les cançons parlen de tu' i Com un record d’infantesa, els dos amics s’endinsen en les vivències compartides per parlar-nos de memòria i compromís, records i experiències, ferides i esperances. Una passejada emocionant al nostre passat recent que naix de les escenes i cançons que apareixen als seus llibres com ara Kortatu, Ovidi Montllor, Daniel Viglietti, Extremoduro, Lluís Llach o Víctor Jara. I, és clar, de les cançons clàssiques de Xavi Sarrià i Feliu Ventura que ja formen part de la banda sonora de les nostres vides.

PRESENTACIONS ‘LLIBRES · BATALLES · CANÇONS’
FELIU VENTURA i XAVI SARRIÀ

Dissabte 2 d’abril
Teatre Principal · Alcoi
19:30h portes · 20h inici concert
3€ preu únic · aforament limitat!
Anticipades ja a la venda

Dissabte 9 d’abril
La Vía Láctea · Saragossa
20.30 portes · 21h inici concert
Taquilla inversa

Dissabte 16 d’abril
Auditori Santa Llúcia · Reus
21:45h portes · 22h inici concert
10€ · Anticipades ja a la venda: BataBat i Despertaferro
Entrades online