Feliu Ventura i Xavi Sarrià, de llibres i concerts a Barcelona demà i dijous!

Ventura i Sarrià presenten a La Ciutat Invisible i acompanyats per David Fernàndez el primer llibre del xativí, ‘Com un record d’infantesa’, editat per Sembra Llibres

Els artistes valencians seran dijous 3 de desembre tancant el cicle ‘Born de cançons’ amb l’espectacle conjunt “Totes les cançons parlen de tu”

“Totes les cançons parlen de tu”, una festa íntima i especial en format de concert atípic, girarà el 2016: oberta contractació!

Demà, els cantants valencians Feliu Ventura i Xavi Sarrià, comencen visita doble a Barcelona per unir les seves dues passions: la música i la literatura! La cosa començarà demà dimecres a la Ciutat Invisible de Sants, on tindrà lloc la presentació a Barcelona de la primera novel·la de Feliu Ventura, titulada ‘Com un record d’infantesa’, i editada per Sembra Llibres. L’acte comptarà amb la participació de Ventura, Sarrià i David Fernàndez. Dijous, els cantants passen de la llibreria a l’escenari de la Sala Moragues del CC El Born per presentar a Barcelona el seu espectacle conjunt. ‘Totes les cançons parlen de tu’ és la darrera novel·la del cantant d’Obrint Pas i també el títol del nou espectacle de Sarrià i Feliu Ventura, amb qui compartí carrera i facultat a la València dels anys 90. ‘Totes les cançons parlen de tu’ és una passejada emocionant a un passat comú que combina la presentació d’un llibre, les cançons que han marcat les seves vides (de Kortatu a Lluís Llach, passant per l’Ovidi o Extremoduro) i, per suposat, peces clàssiques d’ambdós autors i que ja formen part de les nostres vides.

FELIU VENTURA, XAVI SARRIÀ i DAVID FERNÀNDEZ
Presentació del llibre ‘Com un record d’infantesa’
Dimecres 2 de desembre
Ciutat Invisible · Sants
19:30h · gratuït


FELIU VENTURA i XAVI SARRIÀ
Espectacle conjunt ‘Totes les cançons parlen de tu’
Cicle Born de Cançons
Dijous 3 de desembre
CC El Born · Barcelona
20h · 10€/15€
Anticipada online