“La Fera Ferotge” de Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens, més entrevista, a Enderrock TV!

‘Faré Vacances’, el particular homenatge a Ovidi Montllor a ritme de reggae de Feliu Ventura i el Xerramequ continua fent de les seves!

Avui us oferim una petita entrevista i la seva adaptació de “La Fera Ferotge” del d’Alcoi a Enderrock TV amb Eli Soriguera!

Divendres 27 de novembre l’espectacle desembarca al Teatre Bartrina de Reus... alerta que tenim sorteig d’entrades a Facebook!

L’espectacle d’homenatge a Ovidi Montllor que Feliu Ventura estrenà a l’Acampada Jove el passat juliol amb El Xerramequ i els Aborígens continua fent de les seves. La setmana passada, uns dies abans de l’actuació del combo a Perpinyà, us oferíem el segon videoclip del projecte, una versió en directe del clàssic del de Xàtiva, “País de carretera”, que se suma al primer clip que us disparàvem a l’estiu, “Tot explota”. Avui us entreguem una nova peça, clàssica ovidiana, passada pel particular sedàs d’aquesta trobada musical: “La Fera Ferotge”. Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens visitaren fa pocs dies a l’Elisenda Soriguera a can Enderrock – El Punt Avui TV. Aquí teniu l’entrevisteta i, acte seguit, la cançoneta!

‘Faré Vacances’ té la propera cita en directe al Teatre Bartrina de Reus el proper divendres 27 de novembre. Si sou de concursos o us agrada la juguesca i estalviar cèntims, visiteu les pàgines de Facebook de Propaganda pel fet! (https://www.facebook.com/PropagandaPelFet) i de Feliu Ventura (https://www.facebook.com/Feliu.Ventura.Oficial) per participar-hi: és ben senzill i tenim un grapat de tiquets dobles per a tots vosaltres!!!

VÍDEO ENTREVISTA FELIU VENTURA i XERRAMEQU "La fera ferotge" ENDERROCK TV

FELIU VENTURA amb el XERRAMEQU i els ABORÍGENS
‘Faré Vacances: una visita a Ovidi Montllor’
Divendres 27 de novembre
Teatre Bartrina · Reus
21h · 12€/15€