“País de carretera”, en reggae amb Feliu Ventura & el Xerramequ amb els Aborígens... i dissabte en directe a Perpinyà!

Després de “Tot explota”, versió de l’Ovidi a càrrec de Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens, avui us oferim una segona cançó de l’espectacle!

El clàssic de Feliu Ventura “País de carretera”, en versió reggae i en directe, també sona a l’homenatge “Faré Vacances”

Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens, aquest dissabte en directe a Perpinyà!

Els que ja heu tret el nas a escoltar i ballar “Faré Vacances”, l’especial homenatge a Ovidi Montllor que el cantautor de xativí Feliu Ventura s’ha empescat a ritme de reggae amb el Xerramequ i els Aborígens, haureu vist que el tàndem Ventura-Xerramequ no s’ha estat de passar pel nou túrmix musical algunes de les peces clàssiques de Feliu Ventura. Sí, el gruix de l’espectacle són cançons de l’Ovidi, però la maquinària ha marxat tant bé des de la primera trobada que els hits del Feliu no s’han obviat i també passen per la tarima! De la primera trobada per posar els motors en marxa ja en sortí el primer clip que us oferíem a l’estiu, “Tot explota”, i de la mateixa trobada surt la versió en directe del “País de carretera” que us oferim avui.

Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens seran aquest dissabte a Perpinyà, al concert de la Casa Musical com a cloenda del Correllengua 2015 al seu pas per la Catalunya Nord i en commemoració del Tractat dels Pirineus. Completen el cartell els nord-catalans Ghetto Studio i els occitans Mauresca!

FELIU VENTURA amb el XERRAMEQU i els ABORÍGENS
CORRELLENGUA 2015 CATALUNYA NORD
Dissabte 7 de novembre
Casa Musical · Perpinyà
20h · 5€
+Ghetto Studio +Mauresca