‘Com un record d’infantesa’, primera novel·la de Feliu Ventura, demà a les llibreries!

El cantant i autor de cançons xativí Feliu Ventura s’estrena en la narrativa amb un novel·la per a joves amb la memòria històrica i Ovidi Montllor com a eixos vertebradors

El llibre, editat per Sembra Llibres, es posa a la venda demà 29 d’octubre!

Aquest vespre i per Fires de Sant Narcís a Girona, nou concert de ‘Faré Vacances’, l’espectacle d’homenatge a Ovidi Montllor a ritme de reggae amb el Xerramequ i els Aborígens

Demà 29 d’octubre surt a la venda el primer llibre de Feliu Ventura, titulat ‘Com un record d’infantesa’. Com explica ell mateix, aquesta novel·la és una continuació del seu treball de creació d'un relat propi i de recuperació de la memòria històrica, com ha fet durant tota la seua trajectòria musical però també amb el documental 'La memòria de la música' construït a partir de les cançons de Víctor Jara.

Ara, amb ‘Com un record d’infantesa’, Feliu Ventura debuta en la narrativa amb una reveladora novel·la per a joves il·lustrada brillantment per l'alcoià Daniel Olmo Boronat. I ho fa enllaçant les lluites populars de Xile i casa nostra, amb una història de compromís i memòria que ens acosta a la figura d’Ovidi Montllor, però també a les ferides i esperances dels qui van combatre les dictadures militars. Un llavor necessària i preciosa.

Per a fer boca, Feliu Ventura actua avui a Girona per Fires de Sant Narcís amb el Xerramequ i els Aborígens, en una nova cita de l’espectacle d’homenatge a Ovidi Montllor ‘Faré Vacances’. Feu-hi cap i potser aconseguiu, també, un llibre en primícia!!

FELIU VENTURA amb EL XERRAMEQU i els ABORÍGENS
‘FARÉ VACANCES’ · UNA VISITA A OVIDI MONTLLOR
Fires de Sant Narcís 2015
Dimecres 28 d’octubre
Plaça de Sant Feliu · Girona
21h · Gratis