El nou disc antològic de Feliu Ventura 'Amics i referents', en directe al Principal, ja està al carrer

El disc digital i el vinil del cantautor xativí presenten les seues cançons re-versionades i cantades amb les col·laboracions del directe: Pep Gimeno "Botifarra", Carles Caselles, Sandra Monfort, els Ovidi4, Miquel Gil, Xiomara Abello i Cor de L'Eliana

Ja es pot trobar a totes les plataformes i a les botigues en format vinil, el nou disc de Feliu Ventura “Amics i referents”, en directe al Principal, que recull l’actuació antològica celebrada fa un any al Teatre Principal de València. Un concert en el que va cantar les seues cançons amb músics com Pep Gimeno "Botifarra", Carles Caselles, Ovidi4, Sandra Monfort, Miquel Gil, Xiomara Abello i Cor de L'Eliana. El disc digital conté quasi tot l’espectacle integre, editat i remasteritzat, i el nou vinil presenta una selecció molt acurada de cançons del cantautor re-versionades i cantades amb les col·laboracions del mateix directe.

El disc arriba després del llançament d’un senzill més clip, una versió del seu ja clàssic “Història d’un sofà” cantada amb els extints Ovidi4 i que inclou una preciosa intro de la Mireia Vives i un poema de David Caño, a més de les guitarres de Borja Penalba i David Fernàndez. La peça, que dura quasi 7 minuts, i desafia totes les tendències discogràfiques actuals, va ser escollida per Feliu Ventura per l’autenticitat i el simbolisme de la cançó, cantada amb els “amics Ovidis”.

Feliu Ventura ha explicat que tot i que el concert no va ser enregistrat pensant de fer-ne un disc, l’espectacle va ser tan especial que “al cap d’uns mesos, vam pensar que seria bonic poder reviure aquella trobada”. Segons el músic, el vinil és “pels qui vulgueu sumar-vos a la festa, en un format més personal, més analògic i més proper”.

L’espectacle va ser pensat com una celebració de l’amistat i el tancament de gira de l’anterior disc de Feliu Ventura, “Convocatòria” i es va convertir en una actuació antològica. El cantautor va repassar les seues cançons convertides ja en himnes xicotets, domèstics i assemblearis i va posar un sofà a l'escenari del Teatre Principal per convidar-hi els seus imprescindibles. La trobada al Principal va ser un fi de festa a la cuina, de matinada, una celebració per cantar a l'amor i al demà, i retrobar-nos, també amb les veus que ell admira i estima.

'AMICS I REFERENTS' DE FELIU VENTURA


Segueix Feliu Ventura

Segueix a Feliu Ventura a FACEBOOK, TWITTER, INSTAGRAM, al canal de YOUTUBE i a SPOTIFY