L’any Ovidi i 20 anys de vacances!

ovidisenvaapalaudigipackmuntat

El nostre petit homenatge virtual és oferir-vos en obert el DVD del disc 'L'Ovidi se'n va a Palau': avui, primera píndola!

Enguany farà 20 anys que l'Ovidi Montllor va marxar de vacances

El nostre petit homenatge virtual és oferir-vos en obert el DVD del disc 'L'Ovidi se'n va a Palau': avui, primera píndola!

Els dijous bojos a la botiga online de Propaganda pel fet!: avui, el CD+DVD d'homenatge a l'Ovidi té les despeses d'enviament de gratis!

El 2006 Propaganda pel fet! i l'Ateneu Popular La Torna fèiem 10 anys i vam tenir la pensada d'homenatjar l'Ovidi amb un gran concert. Finalment, el 15 de maig, vam reviure l'Ovidi a un Palau de la Música que va penjar el cartell de sold-out en una llarga i màgica nit amb la participació d'una vintena d'artistes i les intervencions d'una desena llarga d'amics, personalitats i entitats. Poc temps després Propaganda pel fet! i l'Ateneu Popular La Torna van editar un CD+DVD amb els moments més emotius d'aquella nit i uns quants extres. Durant aquest 2015 anirem penjant píndoles del DVD al nostre canal de youtube per recordar aquella fantàstica nit de fa anys! Us oferim, avui, la primera!

Si voleu el CD+DVD, passeu-vos per la nostra botiga online: la comanda d'avui no té despeses d'enviament!