Segona entrega de l’Ovidi a Palau!

ovidi_pindola2dvd

Us oferim "Culminació", amb Toni Xuclà i Jordi Vidal, al Palau de la Música.

La setmana passada obríem la nostra petita contribució a l'homenatge global a l'Ovidi amb la primera píndola en obert del DVD 'L'Ovidi se'n va a Palau': avui, la segona!

Durant el dia d'avui, si us feu amb el DVD a la botiga online de Propaganda pel fet!, les despeses d'enviament... gratis!

ENCARA, OVIDI, ENCARA

Hi ha Joan Fuster i Vicent Andrés Estellés. Hi ha Manuel Sanchis Guarner i Andreu Alfaro. Eliseu Climent i Rosa Raga. Carles Santos, els Obrint Pas i Feliu Ventura.

Pichi Alonso, Miquel Gil i Carles Solà. Isabel, la Isabel Clara-Simó i Mikel d'Epalza i Mavi Dolç i Al Tall i Sol Picó. I el Toni. El Toni Miró.

I Vicent Usó i Ximo Tebar. I Bernat Sòria i Santiago Calatrava i Vicent Todolí. I Pepa Lòpez i Raimon. I el Genovès, que jugava com un Déu.

I Guillem Agulló. I l'Ovidi.
Hi ha el Cabanyal i el desert de les Palmes. La Font-roja i el Montgó, el Garbí i el Penya-golosa. El Xúquer camí de Sueca i la platja de Guardamar. I els Colombrets, la Calderona i el Saler.

Hi ha El Maestrat i la Vall d'Albaida. L'Horta que ens furten i la Marina que no vol ser mítica.

El Comtat, L'Alcoià i el Mas Sopalmo.
Hi ha taxistes i enterramorts. Gent que es posa la pel•lícula el diumenge i la tia Conxa que es menja un entrepà. I llauradors que maleeixen amb una rabasseta a la boca i obrers de la Ford absents davant de la màquina. I la Júlia i la Txell corrent per la Sèquia i xicons que riuen al carrer blanc. Hi ha el meló d'Àlger i el de tot l'any. I la traca que peta, repeta i fa fum. I el plis-plas i el trabuc i el timbal i els moros. I les quatre barres penjades de qualsevol balcó i un tren que travessa blocs de pisos grisos amb llums grogues. Els peus mullats a la Malvarosa una nit de dissabte... I els besos: "No hi havia a València dos amants com nosaltres...".

I encar, Ovidi, encara, portem bandera on blau no hi ha, diem ben alt que parlem català i ho fem a la manera de València!

Vicent Partal
(10 de juny de 2005, CAT • Tradicionàrius, "30 anys de l'Olympia")

Si voleu el CD+DVD, passeu per la nostra botiga online: la comanda d'avui no té despeses d'enviament!