Nova píndola de l’Ovidi al Palau i dijous bojos a la botiga online de PPF!

packkopiniciweb

Els dijous és el dia de la setmana que se'ns en va la pinça i la liem a la nostra botiga a http://botigappf.ppf.cat/

l'Ovidi se'n va a PalauPORTADA_cd

Arriba la tercera píndola extreta del CD-DVD 'L'Ovidi se'n va a Palau' amb les intervencions de Materrània!

Avui us oferim dues ofertes de les maques: enviaments gratuïts del CD-DVD de l'Ovidi i pack físic+digital de KOP!

Ja som dijous i tornem a fer de les nostres. Com que l'acollida del 'dijous bojos' està funcionant molt i molt bé, avui ampliem bogeria!

packkop_p

Totes les comandes que rebem fins les 23:59h d'avui dels discos 'L'Ovidi se'n va a Palau' i del pack físic+digital de KOP, tenen l'enviament gratuït!

A més, tota la discografia de KOP en físic i descàrrega digital de qualitée, per 29€ (5 CDs físics + tots els tracks digitalitzats)!

TAN A PROP, TAN LLUNY

"A la nit, vaig anar al macroconcert del Palau de la Música, on homenatjàvem Ovidi Montllor, malgrat el rebuig explícit del govern valencià, que va jurar, en prendre possessió, governar per a tots els valencians. L'organització és perfecta, de la mà de l'Ateneu La Torna i la cooperativa Propaganda pel fet, i les actuacions, excitants, solidàries, en una demostració visible que la cançó catalana gaudeix de molt bona salut i que el relleu és formidable. Doncs bé, el públic, que omplia de gom a gom un local tan emblemàtic, compartia els mateixos signes, els mateixos codis. Si bé la majoria eren joves, els grans també abundàvem –i com xalàvem, nosaltres els vells!-, i la comunicació era tal que els pressupòsits, els sobreentesos i les complicitats simbòliques travessaven l'escenari i el pati de butaques. Mireu què us dic: dilluns érem una nació. (...) Sí senyor: som un coi de nació."

Isabel-Clara Simó (Avui, 17 de maig de 2006)