Feliu Ventura anuncia totes les dates de la “Gira als Terrats” per aquest estiu

La Gira als Terrats comptarà amb 14 cites des del 12 de juliol i fins el 14 d’agost amb les quals Feliu Ventura trencarà el confinament musical

L’artista xativí presentarà el seu àlbum ‘Convocatòria’ a diferents terrats de Castelló de la Plana, Ribes (Garraf), Riudoms, La Granadella, Alcoi i Pego a més de les 8 primeres ciutats ja anunciades

Aquest cicle estival coincideix amb l’arribada de la segona edició del seu darrer llibre-CD ‘Convocatòria’, que torna a ser disponible a la nostra botiga online www.botiga.ppf.cat després d’haver-se esgotat en primera edició!

Si fa unes setmanes anunciava els primers 8 concerts de la seva “Gira als Terrats”, Feliu Ventura tanca aquest particular tour amb noves dates a Castelló de la Plana, Ribes (Garraf), Riudoms, La Granadella, Alcoi i Pego. Un total de 14 ciutats en les quals presentarà, en petit comitè, el seu darrer àlbum ‘Convocatòria’ que, a més a més, acaba d’estrenar la seva segona edició.

“Gira als Terrats” va ser la particular proposta que va engegar l’artista xativí a xarxes socials el passat mes d’abril, amb l’objectiu d’apropar la seva música al públic durant aquests primers mesos de nova normalitat. “Busquem escenaris als marges, mentre no ens puguem tornar a trobar a les convocatòries habituals”, deia Feliu Ventura en el vídeo de presentació del projecte. Concerts autoorganitzats i de petit format, als que anirà ell sol “a guitarra i ànima”, que es desenvoluparan en diferents terrats des de l’Alt Empordà al Baix Vinalopó i on presentarà les cançons del seu darrer ‘Convocatòria’, a més d’altres temes que s’han convertit ja en veritables himnes. A més, tots ells tindran un públic limitat (fins 60 persones), on es respectaran les distàncies de seguretat i totes les mesures sanitàries pertinents i pels quals ja hi ha confirmats segons passis a un grapat de cites. D’aquesta manera, la Gira als Terrats de Feliu Ventura visitarà les ciutats de Castelló de la Plana (12/07), Navata (17/07), Cardedeu (18/07), Mataró (19/07), Barcelona (25/07), Ribes (Garraf, 26/07), Riudoms (28/07), Benlloc (31/07), Prats de Lluçanès (01/08), La Granadella (02/08), Alcoi (06/08), Pego (07/08), Sella (09/08) i Elx (14/08).

La presentació de la gira d’estiu ha coincidit amb la publicació de la segona edició de ‘Convocatòria’, un treball que va arribar el passat mes d’octubre i que s’ha alçat com un autèntic balsam d’esperança malgrat aquests temps convulsos, o precisament per això. “Una cançó és un giny definitivament massa fràgil com per exigir-li canviar el món”, explica Ventura, “però el què sí que pot fer és acompanyar a les persones que el transformen cada dia”, explicava fa unes setmanes a les seves xarxes socials.

GIRA ALS TERRATS

12/07. Castelló de la Plana
17/07. Navata
18/07. Cardedeu
19/07. Mataró
25/07. Barcelona
26/07. Ribes (Garraf)
28/07. Riudoms
31/07. Benlloc
01/08. Prats de Lluçanès
02/08. La Granadella
06/08. Alcoi
07/08. Pego
09/08. Sella
14/08. Elx

CONTRACTACIÓ DE DIRECTES:
País Valencià - NEU AL CARRER - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Resta de territoris - PROPAGANDA PEL FET! - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Totes les dates, infos i entrades a www.feliuventura.cat i a www.ppf.cat


ESCOLTA 'Convocatòria' de Feliu Ventura

           

‘Convocatòria’
LLIBRE DISC 80 pàgines

Feliu Ventura - 2a edició llibre disc - Convocatòria octubre 2019