Xavi Sarrià presenta el gran sarau de Balansiya amb la Maria, Pep Gimeno Botifarra, Noèlia la Titana, Xiomara Abello i Rafel Arnal

Balansiya és un gran sarau valencià amb algunes de les veus més destacades de la cançó tradicional valenciana, un homenatge a la vitalitat d’aquest tresor únic, mestís i divers que és la nostra música popular i un cant col·lectiu contra la censura i els discursos d’odi


Escoltar XAVI SARRIÀ

           

Balansiya és un gran sarau valencià amb algunes de les veus més destacades de la cançó tradicional valenciana. Un homenatge a la vitalitat de la nostra música popular. Al tresor únic, mestís i divers que ens han fet qui som. Un cant col·lectiu contra les censures i la propagació dels discursos d’odi que ens continuen amenaçant.

Perquè la música ens corre per les venes, és la nostra sang, la nostra festa, la nostra identitat. Però també explica la història de persecucions i estigmatitzacions, de lluites i resistències. I encara que la desmemòria s’haja encarregat de robar-nos el passat, ens seguim emocionant cantant junts a les nits de l’alqueria.

Un videoclip d’Icònic Films realitzat i produït per Pam Bondia, gravat al pati d'una alqueria de l'antic camí de Benimaclet i que continua dempeus encerclada completament per l’asfalt de la ciutat.

Un treball que es complementarà amb un nou documental homònim dirigit per David Segarra i produït Tourmalet que s’estrenarà a la tardor. Aquest documental que aprofundeix en el concepte de Balansiya, la descoberta i dignificació de les arreles de la nostra música, amb entrevistes a Vicent Torrent, la Maria, Noèlia Llorens la Titana i el propi Xavi Sarrià.

ESCOLTAR "BALANSIYA"


Més info XAVI SARRIÀ
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
APPLE MUSIC
SPOTIFY

Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.