Els incansables Pirat’s Sound Sistema arranquen aquest 2020 amb un nou grapat de concerts

A falta de més dates per confirmar, el  sound system de reggae i dancehall en català per excel·lència comença 2020 amb nous concerts, que els enduran a diferents ciutats: Manresa, Iruña i Cerdanyola

Un inici d’any que arranca de la mateixa manera que va terminar 2019: i és que ja van posar del revés els escenaris de la Sala Apolo i del Festivern el passat desembre; i el de L’Alternativa de la Bisbal el passat dia 4 de gener

Més de 15 anys de recorregut i una carrera plegada d’himnes que han marcat un abans i un després. Si alguna banda ha d’estar representant del sound system de reggae i dancehall en català, és Pirat’s Sound Sistema. Des de finals dels 90’s posant del revés tot el panorama musical, els de Sants arranquen aquest 2020 amb un grapat de concerts. I és que, a falta de confirmar més dates, podrem gaudir d’ells a diferents ciutats durant les properes setmanes: el 17 de gener a la Sala Stroika de Manresa, el 22 de febrer a la Sala Totem d’Iruña i el 12 de març a la Sala Dresden de Cerdanyola.

Un show indiscutible que recorrerà escenaris de tot arreu aquest nou any i que també va fer estralls el passat 2019. I és que Pirat’s Sound Sistema han tancat dècada de la millor manera possible: van incendiar la Sala Apolo de Barcelona el passat 18 de desembre i el Festivern el dia 31. A més de fer la primera incursió a aquest 2020, amb el concert que van fer el 4 de gener a L’Alternativa de La Bisbal.

Un espectacle d’aquells que mereixen la pena viure, on les cançons que han marcat els seus quatre discs prenen vida i adquireixen una nova dimensió. Un espectacle en el que no pot fallar la seva darrera cançó: “Octubre”, que va veure la llum el passat mes de juny i en poc més de sis mesos, ja s’ha convertit en una veritable revolució. Tot un homenatge a l’esperit d’autoorganització i resistència que es visqué l’1OCT2017.

Infatigables i incansables, Pirat’s Sound Sistema no deixaran de sumar dates a aquest nou 2020 que, de segur, ens depara moltes més sorpreses de les que imaginem. 

GIRA PIRAT’S SOUND SISTEMA

18/12. Sala Apolo. Barcelona.
31/12. Festivern. Tavernes de la Valldigna.
04/01. L’Alternativa. La Bisbal.
17/01. Sala Stroika. Manresa.
22/02. Sala Totem. Iruña.
12/03. Sala Dresden. Cerdanyola.


SPOTIFY
YOUTUBE
APPLE MUSIC
COMPRAR CD
FACEBOOK PIRAT'S
TWITTER PIRAT'S
INSTAGRAM PIRAT'S


 


CONTRACTACIÓ de CONCERTS:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | 938787488