Últims concerts de Pirat’s Sound Sistema amb Xavi Sarrià abans del nou disc!

La gira de presentació del nou disc de Xavi Sarrià arrenca demà divendres a València i Pirat’s Sound Sistema seran els encarregats d’obrir la nit!

La Pirata acompanyarà també a Sarrià i la seva multitudinària banda als concerts de Santiago de Compostela el 17, Palma el 18 i Madrid el 25 de novembre

Després de 15 anys de tour ininterromput i més de 650 concerts, Pirat’s Sound Sistema s’aturarà un parell de mesos després dels concerts amb Xavi Sarrià i a principis de 2018 editaran el seu quart i nou disc!

Pirat’s Sound Sistema encaren el tres quatre darrers concerts d’enguany i anuncien un descans de dos mesos sense actuar després de gairebé 15 anys de tour ininterromput i més de 650 concerts als escenaris. L’incansable sound system de Sants acompanyarà en quatre ciutats a Xavi Sarrià i la seva multitudinària banda en el tour de presentació del nou disc del valencià, ‘Amb l’esperança entre les dents’.

Divendres 10 de novembre Pirat’s Sound Sistema obriran la nit del primer concert del tour de Sarrià a la Sala Repvblicca de València amb tot el paper gairebé venut (darreres entrades anticipades aquí). La Pirata també viatjarà el proper cap de setmana a Galiza (17 de novembre, Sala Malatesta de Santiago de Compostela) i Ses Illes (18 de novembre, Es Gremi de Palma) per rematar 14 anys de non-stop tour també amb Xavi Sarrià a la Sala Mon Live de Madrid el 25 de novembre.

Després d’aquests darrers 4 concerts del 2017, Pirat’s Sound Sistema aturaran màquines duran 2 mesos aproximadament i fins a principis de 2018, quan començaran a presentar el que serà el seu nou i quart disc d’estudi, que els de Sants ja tenen gairebé ultimat!

Remeneu ben fort que hi ha Pirata per estona! El 2018 nou disc i nova gira!

Escolta’ls a Spotify!