Pirat’s Sound Sistema rematen el 2015 amb quatre concerts arreu del país!

Aquest cap de setmana els de Sants seran divendres a l’Stroika de Manresa i dissabte a la Sala Simbiosi d’Alzira!

El proper 11 de desembre Pirat’s Sound Sistema seran a la festa de la Colla Jove de Valls i el 16 de desembre rematen temporada al Caníbal de l’Apolo 1!

Ja tenim unes quantes dates d’hivern 2016 confirmades i que anunciarem en breu: la Pirata no descansa... oberta contractació sempre!

Els de Sants-Teià-Masnou s’han marcat una temporada de luxe i l’acaben perquè l’any té 365 dies i el 31 de desembre el calendari diu que “c’est finí”, perquè sinó... la temporada no s’acabaria mai! Atesos el calendari, doncs, us anunciem les quatre darreres oportunitats de veure els Pirat’s Sound Sistema enguany sobre la tarima... i alerta que el 2016 comença el dia 1 de gener i la Pirata no descansa!

Aquest cap de setmana el sound més irreverent del país viatjarà amunt i avall. Primera cita, una de les clàssiques: l’escenari de l’Stroika! No badeu i arribeu abans del concert, previst a les 02AM, i teniu l’entrada gratuïta! Rematarà la nit Dj Shakur, un dels residents de la sala, que promet guerra intensa al col·lectiu de la capital! Dissabte, carretera i manta i cap al País Valencià: últim concert de la temporada de la Pirata a terres valencianes... la cita és a Alzira per celebrar el III Aniversari de la Sala Simbiosi de la capital de la Ribera Alta!

El remat de tot plegat arribarà al desembre, amb actuacions a Valls dins la festa de la Colla Jove i a un altre escenari mític i on el grup es troba com a casa: Caníbal Sessions a l’Apolo 1 de Barcelona! Save the dates!

PIRAT’S SOUND SISTEMA
REMATEM EL 2015!

27 de novembre
Sala Stroika · MANRESA
02h · Gratis fins les 02h

28 de novembre
Sala Simbiosi · ALZIRA
23:30h · 7€ antipà i 10€ taquilla
(inclou consumició)

11 de desembre
Festa Colla Jove · REUS
+info aviat!

16 de desembre
Caníbal Sessions · Apolo · BARCELONA
+info aviat!