Pirat’s Sound Sistema divendres al V Lion Fest de Cerdanyola del Vallès!

La Pirata, principal reclam divendres d’un cartell de luxe amb General Levy i Serial Killaz com a principals atractius

El Lion Fest compta amb 20 artistes d’infart i 3 escenaris simultanis amb full sound systems!!!

Els de Sants no aturen la maquinària per l’hivern i encaren un remat d’any farcit de bolos!

Una de les cites d’hivern clàssiques ja pels Pirat’s Sound Sistema, que no aturen motors a la tardor i empalmen temporada amb temporada en un never-ending tour des de fa anys: Lion Fest al Mama Mandawa de Cerdanyola del Vallès! Aquest divendres se celebra la cinquena edició d’aquest festival devot de la bass music de primera: reggae, ragga-jungle, drum’n’bass, dubwise, hardtek i dub... La representació internacional se l’emporten noms de primer ordre de l’escena ragga-jungle i drum’n’bass europeus, com General Levy i Serial Killaz des de UK, recolzats per Paraoniak des de França o Newlojik des d’Itàlia, i Pirat’s Sound Sistema encapçalen el cartell de noms locals, que també inclou artistes com Karlixx, Rude Teo, Dub Raider o Suka entre molts altres!

Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens seran aquest dissabte a Perpinyà, al concert de la Casa Musical com a cloenda del Correllengua 2015 al seu pas per la Catalunya Nord i en commemoració del Tractat dels Pirineus. Completen el cartell els nord-catalans Ghetto Studio i els occitans Mauresca!

V LION FEST
Divendres 13 de novembre
Mama Mandawa · Cerdanyola del Vallès
12€ anticipada / 15€ taquilla
+Serial Killaz, General Levy, Paranoiak, Newlojik, DK Brothers, Karlixx, Rude Teo, Fran the Breakstorn, Ocata Horrors, Markley, DJ Rambla, Rippin, Raggaphobiak, Naw, Dub Raider, Suka

Més infos a l’esdeveniment de Facebook