‘Jota de morir’ de Marala és Premi Enderrock 2022 de la Crítica com a Disc de l’Any i per celebrar-ho us el portem en vinil!

Ja s’han fet públics els Premis Enderrock de la Crítica 2022 (amb un jurat independent de més de 30 periodistes musicals) i estem d’enhorabona: “Jota de Morir” és EL PUTU DISC DE L’ANY i a més, ex aquo amb ‘Motomami’ de Rosalia (hola Rosi!)

Per celebrar la gesta avui obrim les precomandes de l’edició en vinil 12” transparent ultraclear i 140gr d’aquesta joia, que no para de sumar guardons i que si la pilleu ara us arriba a casa el 16 de març

‘Jota de Morir’ és el magnífic segon disc de Marala, que a més d’aquest guardó, s’ha fet fa uns dies amb els Premis Carles Santos 2022 de la Música en Valencià en les categories de Millor Disc del 2022 i Millor Disc de Músiques d’Arrel

Bé, doncs no es podia saber. Bé, sí que es podia saber, sí: són Marala i són les jefas. El trio vocal besa el cel amb el seu darrer disc, ‘Jota de morir’, un cant a la mort des de la vida, una col·lecció de cançons que en el moment de la seva publicació a finals de setembre d’enguany n’hi va haver que van mirar cap a una altra banda i que ara, ben prest, han de passar comptes amb el seu jo del passat més immediat. ‘Jota de morir’, amb producció de Pau Vallvé i Jordi Casadesús i amb Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort on fire, no para de sumar èxits i guardons. Fa uns dies les artistes de BCN, Pedreguer i Palma recollien 2 premis a la gala dels Premis Carles Santos 2022 de la Música Valenciana per ‘Jota de morir’ com Millor Disc del 2022 i Millor Disc de Músiques d’Arrel i el 9 de març les artistes seran a la gala d’entrega dels Premis Enderrock 2022 de Girona per recollir el guardó de Premi Enderrock 2022 de la Crítica pel Millor Disc del 2022, que comparteixen ‘ex aquo’ amb Rosalia i el seu ‘Motomami’. Si la Rosi apareix, ens farem uns selfies.

Entretant, i per celebrar la bona nova, obrim la precomanda de ‘Jota de Morir’ en edició especial de vinil 12”, transparent ultraclear i 140gr: una delícia, vaja. Pilleu-vos el putu millor disc del 2022 en vinil ara i el teniu a casa com a tart el 16 de març (data d’ultra-confiança i supah xequejada > ja hem donat l’OK als test-pressings).

PRE-COMANDA VINILS DE 'JOTA DE MORIR'



ESCOLTA JA 'JOTA DE MORIR' DE MARALA




Segueix Marala

Segueix a Marala a INSTAGRAM, a FACEBOOK, al canal de YOUTUBE i a SPOTIFY