“Sólo pienso en bailar”: nou single + clip dels Achilifunk, reis de la rumba catalana del sXXI

Achilifunk Sound System presenta el seu nou single + clip “Sólo pienso en bailar”, una bomba gitana que revisa el hit de northern soul de The Servicemen “I need a helping hand”: això és northern gipsy soul, amics!

El remix en qüestió compta amb beat de l’inefable productor Mikel Makala i s’apodera de les pistes originals enregistrades pel conjunt de ié-ié barceloní Los Retrovisores

“Sólo pienso en bailar” és el quart single d’avançament de ‘Romandiñarme Camelo’, l’imminent nou elapé dels Achilifunk Sound System, després de “Final Rain”, “Pura Entraña” i “Pena & Magia”


Escolta ACHILIFUNK SOUND SYSTEM

                 

BANDCAMP (free download)

COMPRAR VINIL

Primavera de 2020. Els auguris apocalíptics de Txarly Brown finalment s’acompleixen. Entaforats a casa fins a nova ordre. Quin millor moment doncs per deslliurar la follia? Ara és el moment. “Sólo Pienso en Bailar” és el nou single dels Achilifunk Sound System, els perdedors absoluts de l’escena rumbera, a mitges amb la banda Los Retrovisores, guanyadors de l’Olimp ié-ié barceloní. No podia ser d’altra manera. Quin és el perquè de tot plegat?

Txarly Brown es va enamorar fa mesos del vídeo domèstic del combo pop barceloní on se’ls veia cantant aquesta cançó a una boda madrilenya. Victor, cantant dels Retros, finalment va enviar els stems al Txarly i el científic boig de l’estudi canvià la veu principal amb una interpretació brillant de Jack Chakataga, hi sumà un break encarregat al gran Mikel Makala i uns ventiladors i cuts’n’pastes més tard s’acabà vomitant el track defintiu. “Sólo Pienso en Bailar” a mans dels Achilifunk reconverteix el primitiu “I Need a Helping Hand” dels The Servicemen en un electro híper-accelerat i agitanat passat per la Vila de Gràcia. Si fa o no fa com si Mark Ronson hagués produït el “Bum Bum” del mestre Chacho, com volent dir...

Achilifunk Sound System & Los Retrovisores

Tema: “Sólo Pienso en Bailar”
Lletra: Victor Asensio
Música: Hadley Murrell / James Mitchell

Achilifunk Sound System són:
Lalo López: guitarra elèctrica (avui no hi és)
Jack Chakataga: veu, palmas i ventilador
Sam Mosketon: ventilador
Txarly Brown: seqüència de fets
Mikel Makala: beatmaker


Los Retrovisores són:
Victor Retros: veu
Leonardo Guateque: baix
Pere Robespierre: guitarra i veus
Quim Corominas: bateria
Guns Strata: hammond i veus
Hector Fucker: pandereta i veus
Sergio Moses: saxo i veus
Edu Polls: saxo tenor
Artur Marteens: trompeta

Fes-te amb la saga de vinils dels Achilifunk Sound System, en queden pocs i van buscats!
www.botiga.ppf.cat