‘Robot Caló’, el nou disc dels Achilifunk Sound System, al #1 dels charts japonesos!

ass-robot-caloinici

Els artífexs de la rumba catalana del segle XXI, triomfant als charts nipons de world-jazz i latin!

La cuidada i limitada edició de 'Robot Caló' en vinil fa les delícies del públic japonès: se'l rifen!

'Robot Caló', disponible des de fa 1 mes en streaming a Spotify, el podeu comprar en digital a iTunes i també el teniu disponible en un fantàstic vinil a la botiga de Propa!

Després de disparar-nos un parell d'EPs d'avançament i fins a tres senzills en format clip ("Hawayano", "Raskayú" i "Caramelos") per escalfar l'ambient, fa un mes sortia al carrer el nou disc del combo de rumba catalana del segle XXI per antonomàsia: Achilifunk Sound System.

El disc, que podeu catar en streaming a Spotify està triomfant com l'avecrem al Japó, on després d'irrompre fa 15 dies al charts de Jet Set dins el segell de world-jazz, aquesta setmana el trobem al número 1. Els japonesos es rifen l'stock de vinils que s'envià al país del sol naixent i tot apunta a un proper esgotament de les còpies a ultramar. Afortunats i afortunades els catalans, que us podeu fer amb alguna còpia directament des de la botiga online de Propaganda pel fet! Compreu, però no especuleu, si us plau, ni ara que està a huevo: pilla'l per 10€, aquí!

Txarly Brown i companyia es deixaran veure en directe aquest estiu en comptades ocasions. El proper 29 de juny seran a la Festa Major Jove de Vic, el 27 de juliol a Les Santes (Rumba Clash) de Mataró i el 22 d'agost a la Font del Balç de Gironella també per festes! La contractació és limitada però resta oberta!

El combo liderat per Txarly Brown, Sam Mosketón (Papawa), Lalo López (Fundación Tony Manero) i Jack Chakataga ens ofereix 10 peces de rumba catalana parides al segle XXI, amb influències electròniques, jamaicanes, breakbeats i moltes altres; amb la intenció de recuperar la influència de la música negra afroamericana sobre la rumba catalana partint del ventilador a la recerca de noves sonoritats.

Avui l'EDR publica un especial sobre rumba catalana amb atenció especial a la sortida del nou disc dels Achilifunk Sound System: aquí teniu el fato!!

Escolta 'Robot Caló' a Spotify

Compra 'Robot Caló' a iTunes per 8,99€

Fes-te amb el vinil de 'Robot Caló' a la botiga de Propaganda pel fet!