ZOO presenten clip amb dues noves ‘Escenes quotidianes’

Nova entrega, i de caràcter doble, dels rapejos de ZOO a la sèrie ‘Escenes quotidianes’: avui nou clip amb les escenes V i VI!

Arnau i Panxo es marquen dos xurrus del tirón sobre instrus de Das EFX i Beatnuts: els rappers d’avui dia també van ser xiquets salvatges!

Properes dates imminents sobre la tarima: aquest dissabte al Mundialito Antiracista de Moratalaz i a La Bisbal, el GraniRock i el Cruïlla a princpis de juliol!


Que el rap és un dels pilars fonamentals de la proposta de ZOO és quelcom del qual els membres del projecte no se n’amaguen. En plena gravació del seu primer disc, ‘Tempestes vénen del sud’, el grup va estrenar ‘Escenes quotidianes’, una sèrie de rapejos curts que els de Gandia volien anar fent de forma paral·lela a l’enregistrament del disc. El disc l’acabaren, i la sèrie, afortunadament, continuà. Fins ara eren 4 els episodis disponibles i a partir d’avui en sumem dues, doncs el clip que us presentem a ‘Escenes quotidianes V i VI’... és doble! Obre la veda Arnau cabalgant sobre el “They want” dels yankees Das EFX i Panxo li pren el relleu per apoderar-se del hitasso de The Beatnuts “Off the books”. La idea original de la sèrie volia reflectir moments, actituds i contradiccions dels temps presents, en un format plenament de rap. I no qualsevol rap sinó el rap que marca el beat amb les instrumentals que més els han marcat artísticament per donar ales a rapejos curts, directes i sense tornades. A ‘Escenes quotidianes V i VI’ Panxo i Arnau es mantenen fidels a la seva pròpia tradició i ens disparen l’orgull de la xavaleria salvatge que un dia foren. Gaudiu-los!

Propers concerts de ZOO en directe:

Dissabte 25 de juny
Mundialito Antiracista
MORATALAZ

Dissabte 2 de juliol
Skate Park
LA BISBAL D’EMPORDÀ

Dijous 7 de juliol
Festival GraniRock
QUINTANA DE LA SERENA
Més info i entrades

Divendres 8 de juliol
Festival Cruïlla
BARCELONA
Més info i entrades