Xavi Sarrià i Feliu Ventura presenten ‘Llibres. Batalles. Cançons’ a Sueca i Ribes!

Aquest cap de setmana els dos artistes valencians tornen a la càrrega amb el seu espectacle musico-literari conjunt: dissabte a Sueca i diumenge a Ribes!

La cita de dissabte és a les 18h a la Plaça de l’Ajuntament de Sueca i com a preludi del III Espiga Rock

Diumenge Ventura i Sarrià obriran a Ribes (Garraf) els actes d’enguany de la Diada Nacional de Catalunya organitzats per la UM9 a les 20h a la Plaça Marcer


Xavi Sarrià i Feliu Ventura tornen a la càrrega amb el seu espectacle conjunt ‘Llibres. Batalles. Cançons’. Després de passar aquest estiu per l’Acampada Jove de Montblanc, el Cantautors de Torrent i les festes de la Vilella Alta, els artistes valencians tornen a la càrrega amb nova tongada de presentacions de l’espectacle que conjuga les seves dues primeres novel·les i les peces musicals que els marcaren als 90s. El tret de sortida d’aquesta represa de directes serà aquest cap de setmana amb cita doble: dissabte a Sueca a les 18h a la Plaça de l’Ajuntament i com a preludi de la tercera edició de l’Espiga Rock (que a la nit comptarà amb les actuacions de Reincidentes, Atupa i Els Catarres entre altres), i diumenge a Ribes (Garraf) a les 20h a la Plaça Marcer obrint els actes d’enguany de la Diada Nacional de Catalunya organitzats per la UM9 i que s’estendran fins el 16 de setembre. Estigueu alerta als webs i mitjans habituals, doncs tenim una bateria de dates de ‘Llibres. Batalles. Cançons’ confirmades que anunciarem molt prompte!

FELIU VENTURA i XAVI SARRIÀ
‘LLIBRES. BATALLES. CANÇONS’

Dissabte 3 de setembre
SUECA (Ribera Baixa) · Plaça Major · 18h · Gratuït

Diumenge 4 de setembre
RIBES (Garraf) · Plaça Marcer · 20h · Gratuït