Dues noves cites de ‘Llibres. Batalles. Cançons’ aquesta setmana: Torrent i Montblanc

L’espectacle conjunt de Xavi Sarrià i Feliu Ventura continua aquest estiu el reguitzell de dates en directe: oberta contractació per la tardor!

Aquest dijous serà el torn de Torrent, en el marc de la X edició del cicle Cantautors

‘Llibres. Batalles. Cançons’ també visitarà l’edició d’enguany de l’Acampada Jove de Montblanc aquest dissabte a les 16h


Feliu Ventura i Xavi Sarrià no paren. Després de presentar a Barcelona i València ‘La batalla d’Amed’, el petit documental resultant del viatge dels artistes valencians a Diyarbakir, Kurdistan, el passat mes de març, Ventura i Sarrià continuen el periple d’actuacions del seu espectacle conjunt ‘Llibres. Batalles. Cançons’ (vídeo breu). Aquesta setmana podeu gaudir d’aquest show especial que combina música, literatura i vivències a la València dels anys 90s al País Valencià (Torrent, dijous 14 de juliol) i al Principat (Montblanc, Acampada Jove, dissabte 16 de juliol).

La cita valenciana tindrà lloc aquest dijous a la desena edició del cicle Cantautors a Torrent, dins les Festes Alternatives de Torrent i al fantàstic emplaçament de l’Hort de Trénor. Pel que fa a l’actuació de l’Acampada Jove de Montblanc dissabte, l’espectacle tindrà lloc al Casal Cinema Montblanquí a les 16h. L’aforament és limitat i l’entrada és gratuïta amb l’abonament dels tres dies del festival o l’entrada de dissabte al festival, i només cal reservar les localitats a través d’aquest formulari online. Pel públic general que no assisteixi al festival però vulgui participar d’aquest espectacle, les localitats costen 5€ i es poden adquirir a la taquilla de l’Acampada Jove el divendres 15 de juliol de 12h a 00h i dissabte 16 de juliol de 12h a 14h, a més del dia del concert a la taquilla del Casal Cinema Montblanquí a partir de les 15h.

XAVI SARRIÀ i FELIU VENTURA
‘Llibres. Batalles. Cançons’

Dijous 14 de juliol
X Cicle Cantautors · Torrent
22:30h · gratuït

Dissabte 16 de juliol
Acampada Jove
Casal Cinema Montblanquí · Montblanc
16h

Entrades per assistents a l’Acampada Jove · gratuït
Imprescindible reserva aquí http://www.acampadajove.cat/llibres-batalles-cancons/
Entrades per a públic general · 5€
A la venda a les taquilles de l’Acampada Jove (divendres 15 de 12h a 00h / dissabte 16 de 12h a 14h)
i a la taquilla del Casal Cinema (només dia 16 a partir de les 15h)