L’agenda de directes de la setmana ve carregada i comença dimarts!

Aquesta setmana us proposem fins a 9 cites a escenaris d’arreu… i la cosa comença dimarts amb La Raíz a Lleida de gratis!

Ens passegem de Ripoll a Massalfassar, passant per Felanitx, l’Apolo de Barna o Porqueres!

El cartell de grups en directe inclou la crema de l’escena valenciana del moment amb les actuacions de ZOO i de Los Chikos del Maíz i el grup francès de revolt electro dub LaTwal

Auxili actuen dimecres a l’Apolo amb Banda Bassotti, The Toasters i A4 Reggae Orchestra i divendres ZOO i Pirat’s a Llagostera!

Alerta que la setmana ve carregadeta i tenim juerga als escenaris cada dia des de dimarts. Comencem la setmana d’hora amb La Raíz com a caps de cartell de la programació musical de la Festa Major de Lleida, i gratis! Si us queden forces després d’aquesta liada, alerta que dimecres en tenim una altra de ben grossa a l’Apolo de Barcelona: Auxili la liaran parda, en un festival on també podreu veure la Banda Bassotti, the Toasters i A4 Reggae Orchestra… festivalón! Dijous els d’Ontinyent pugen a Cerdanyola per actuar a la Sala Dresden, per si dimecres us va malament o us fa certa por la que es pot liar allà! Divendres teniu dues opcions ben llamineres: Feliu Ventura i Xavi Sarrià presenten ‘Llibres. Batalles. Cançons’ al Centre Cívic de Massalfassar: espectacle íntim però sensacional que us animem a no deixar perdre… o enfilar cap a Llagostera perquè hi tenim Pirat’s Sound Sistema i ZOO en el mateix cartell… cuidao! Dissabte ZOO viatgen a Felanitx per tornar a posar Ses Illes del revés: ho saben fer, ho saben fer! També dissabte podeu fer cap a Porqueres a veure Auxili o apropar-vos a Ripoll a ballar amb els Itaca Band! Opcions… unes quantes, sí!

Dimarts 10 de maig
LA RAÍZ · LLEIDA

Dimecres 11 de maig
AUXILI · APOLO BCN
+BandaBassotti +TheToasters +A4ReggaeOrchestra

Dijous 12 de maig
AUXILI · CERDANYOLA DEL VALLÈS

Divendres 13 de maig
ZOO · LLAGOSTERA

Divendres 13 de maig
FELIU VENTURA i XAVI SARRIÀ
‘Llibres. Batalles. Cançons’ · MASSALFASSAR

Divendres 13 de maig
PIRAT’S SOUND SISTEMA · LLAGOSTERA
Dissabte 14 de maig
ZOO · FELANITX

Dissabte 14 de maig
ITACA BAND · RIPOLL

Dissabte 14 de maig
AUXILI · PORQUERES

Diumenge 15 de maig
ALL-STAR KARAOKE · MAS PUJOL
(esdeveniment privat)