Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens diumenge a Berga per la Diada!

Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens portaran el seu espectacle conjunt d’homenatge a Ovidi Montllor aquest diumenge a Berga

‘Faré Vacances: una visita a Ovidi Montllor’ obrirà el concert multitudinari de la Diada a la Plaça de la Creu, que també comptarà amb l’actuació de Brams

Els artistes tenen enregistrat un nou EP que prometen publicar en vinil de 10” abans no acabi l’any… atenció a les notícies que arribaran aviat!


L’espectacle conjunt de Feliu Ventura i El Xerramequ i els Aborígens, ‘Faré vacances: una visita a Ovidi Montllor’, serà el tret de sortida al concert multitudinari previst per aquest diumenge 11 de setembre dins els actes de celebració de la Diada a Berga. La capital del Berguedà ha estat la ciutat triada per l’ANC com a lloc per reivindicar “la República de la Cultura” i acollirà desenes d’activitats des de ben entrat el matí fins a la tarda (aquí el programa complet en pdf), que serà el moment de la manifestació al Passeig de la Pau, que es clourà a la Plaça de la Creu a les 19h amb les actuacions de Feliu Ventura amb El Xerramequ i els Aborígens i Brams.

Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens han enregistrat aquest estiu diverses cançons de l’espectacle i prometen, abans no acabi l’any, de publicar un EP que serà ben especial i sonat i del qual de moment només sabem que estarà disponible en vinil de 10”. Atents i atentes als canals habituals doncs properament arribarà un bon lot d’informació al respecte: enhorabona fans del Feliu i El Xerramequ, de l’Ovidi, del reggae i dels vinils!

FELIU VENTURA amb EL XERRAMEQU i els ABORÍGENS
‘FARÉ VACANCES(...) UNA VISITA A OVIDI MONTLLOR’

Diumenge 11 de setembre de 2016
BERGA: LA REPÚBLICA DE LA CULTURA
Plaça de la Creu · 19h · gratuït